WOW

Fostul soţ al Ancăi Sigartău şi-a refăcut viaţa alături de o blondă! Libanezul Tito Abaab are trei copii cu actriţa! FOTO

Puţini ştiu că fostul soţ al Ancăi Sigartău şi-a refăcut viaţa alături de o blondă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că fostul soţ al Ancăi Sigartău şi-a refăcut viaţa alături de o blondă. Actriţa care a fost la Asia Express împreună cu fiul ei, Teodor, a fost măritată cu tunisianul Tito Abaab, căruia, pe lângă Teodor, i-a mai dăruit doi copii, pe Sonia şi Iosif. După o căsnicie infernală, Sigartău s-a despărţit de Abaab şi s-a implicat într-o relaţie cu un psiholog american, Jeffrey Boyles, dar s-a separat şi de acesta. (vezi ce mesaj dur a scris Anca Sigartău după eliminarea din emisiune)

Citeste si: Cât de bogată este, cu adevărat, Anca Sigartău! Vezi ce câştiguri impresionante a avut actriţa! | EXCLUSIV

Citeste si: Anca Sigartău a fost la un pas de sinucidere! Au fost zile în care nu avea nici bani de mâncare

Citeste si: Adrian Teleșpan, partenerul Anei Morodan în Asia, despre drama de a-și pierde câinele și prietenul în același timp

Fostul soţ al Ancăi Sigartău şi-a refăcut viaţa alături de o blondă. Tito Abaab a lăsat medicina pentru afaceri

Şi Tito Abaab şi-a refăcut viaţa. Fostul medic ginecolog a devenit afacerist acum aproape 10 ani, când şi-a deschis o fabrică de textile. "Acum am o fabrică de textile, nu mai profesez din 2008. Nu am timp şi de afaceri, şi de spital. Financiar e mult mai bine acum", a declarat Abaab pentru Click. Şi din punct de vedere sentimental, Tito o duce bine. De câţiva ani, tunisianul a devenit partenerul de viaţă al blondei Mihaela, care lucrează la o clinică de înfrumuseţare din Bucureşti.

Fostul soţ al Ancăi Sigartău şi-a refăcut viaţa alături de o blondă: "Să zic dacă m-a bătut sau nu?"

Nu mai e un secret că fostul soţ al Ancăi Sigartău şi-a refăcut viaţa alături de o blondă. Actriţa a lăsat să se înţeleagă că Tito ar fi bătut-o în timpul căsniciei. “Ce să zic? Să zic dacă m-a bătut sau nu? Asta poate n-ar trebui să discutăm. Nu din ruşine sau din dorinţa de a păstra o anumită imagine. Ci din respectul faţă de mine însămi…Deci clar a fost o traumă. Este o traumă. Oricât încerci să o ascunzi. Da, probabil că am plâns şi chiar dacă n-ar fi fost lacrimi înlauntrul meu plangeam în hohote!", a mărturisit Sigartău în revista Tango.

Galerie foto