El e moștenitorul ”secret” al lui Nicu Maharu! Măhărelu este distrus după moartea tatălui său! Ce anunț a făcut

Nicu Maharu a murit ieri dimineața, iar printre moștenitorii legali ai acestuia se numără și un tânăr de 28 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Florian Molea este ”fiul secret” al lui Nicu Maharu, de care nu s-a știut nimic până în urmă cu câțiva ani. ”Măhărelu”, cum îi spun prietenii este rodul unei iubiri de tinerețe între Nicu și o fată ”din zona Măgeanului”, cu care Maharu nu a fost căsătorit niciodată.

Citeste si: Reacție dramatică la moartea fostului iubit al Simonei Sensual! Un cunoscut cântăreț de muzică populară este distrus! ”A încercat și imposibilul să mai poată trăi un pic”

Citeste si: Nicu Maharu s-a logodit înainte să moară! Uite cum arată femeia căreia i-a dăruit inelul de logodnă şi care îl plânge acum! FOTO

Citeste si: Primele declarații ale Biancăi, fiica lui Nicu Maharu după moartea acestuia! ”Aveai atâtea de rezolvat...”

Maharu a recunoscut copilul, însă acesta a fost cresut de mamă. Când tânărul a trecut de vârsta majoratului, Nicu a început să apară cu el pe la petreceri și așa s-a aflat de existența lui. Practic, Nicu a devenit și protectorul celui care vedea în el un model.

Fiul lui Maharu: ”E o zi tristă”

”E o zi tristă pentru mine și pentru familia mea și pentru toți cei care l-au cunoscut pe tatăl meu, Nicu Maharu. Locul unde va fi depus sicriul cu trupul neînsuflețit se află în comuna Ghimpați, județul Giurgiu, la Căminul Cultural (primăria Ghimpați)! Cine l-a iubit pe Nicu Maharu și vrea să îl vadă pentru ultima oară este așteptat să vină. Înmormântarea va fi sâmbătă la ora 13:00!”, a anunțat Florian pe contul lui de socializare.

Nicu Maharu mai are o fiică, Bianca, aceasta fiind sora vitregă a lui Florian.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: