El e noul lider al Clanului Duduianu! La 21 ani, fiul lui Emi Pian și-a câștigat locul în ierarhie și a ținut un discurs fabulos: ”N-am cum să cad în viața mea”

La 7 luni de la moartea lui Emi Pian, un nou lider se ridică în clanul Duduianu. Acesta este nimeni altul decât Aly, fiul interlopului asasinat în vara anului trecut.

Fiul lui Emi Pian
Autor: Radu Constantin

In articol:

Gabriel Cristian Duduianu (21 de ani) alias Aly, fiul lui Emi Pian, pare să fie primul lider al familiei care se ridică după moartea celebrului interlop, asasinat în august 2020.

La parastasul tatălui său, Aly Pian a ținut un discurs pe care ceilalți membri ai familiei l-au ascultat cu inima înghețată.

Aly Pian a întrerupt o manea de jale pentru a vorbi despre ce are de făcut

Fiul lui Emi Pian a vorbit ca un adevărat lider, la parastasul tatălui său (pe 1 martie ar fi fost ziua lui). Băiatul care a asistat la tragedia de anul trecut pare să se fi maturizat și să fi câștigat respectul celorlalți membri ai grupării Duduianu, în ciuda vârstei fragede pe care o are.

Fiul lui Emi Pian
Emi Pian a ținut enorm la fiullui

Discursul ținut pe Aly a avut loc într-un moment cheie, în timpul unei melodii cântate de Costel Biju special în amintirea lui Emi Pian. Exact când toată lumea plângea mai cu foc, Gabriel Duduianu i-a cerut microfonul manelistului și a început să vorbească despre misiunea pe care tatăl lui i-a lăsat-o atunci când a plecat de pe Pământ.  

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Citeste si: Imaginile durerii de la pomenirea lui Emi Pian! Ce se întâmpla cu câteva minute înainte de a da Poliția buzna în casa liderului interlop asasinat Video

Fiul lui Pian: ”O să fiu așa cum a vrut tăicuțul meu”

”În afara faptului că inima mea e praf. Să moară... dacă nu e praf pe bune, dacă nu merg înainte și nu mă intersează absolut nimic.

Și vreau să fiu pe sfert față cum a fost tăicuțul meu. Nu cum a vrut el în întregime, pe sfert să fiu de cum a vrut tăicuțul meu, atât! La ce mod: să fiu lângă frații mei, să am grijă de ei. De copiii mei, de nepoții mei, de frățiorii mei, de măicuța mea și atât!

parastas emi pian
Florin salam a cântat la parstasul lui Emi Pian

Sunt distrus, la ce mod: inima mea e praf, să moară.... știi cum e inima mea? Împrăștiată, distrusă definitiv.

Dar eu, la modul ăla la care voia tăicuțul meu, așa o să fiu. Și n-am cum să cad în viața mea și o să fiu cum vrea el și inima lui”, a spus Aly la parstasul lui Emi Pian.

Citeste si: Imagini incredibile de la priveghiul interlopului Aly Sadoveanu! Florin Salam și Tzanca Uraganu au rupt inimile celor din clan Video

Frații lui Emi Pian, la închisoare

După moartea lui Emi Pian, toată lumea s-a grăbit să anunțe sfârșitul supremației Duduienilor în Capitală, în condițiile în care nu a mai existat un lider care să preia rolul lui Florin Mototolea. După moartea acestuia, doi dintre frații lui, Cirpian și Grațian au ajuns la închisoare pentru tentativă de omor asupra agresorului lui Emi Pian. Singurul frate rămas liber a fost Elvis Pian, care a preferat să rămână cumva în umbră, mai ales că toată atenția publică era îndreptată către clanul Duduianu. Acum, a venit rândul lui Pian Jr să-și anunțe intențiile legate de o posibilă preluare a rolului de lider, cel puțin până când seniorii Ciprian și Grațian vor reveni acasă.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Frații lui Emi Pian, condamnați la închisoare pentru scandalul în care Elvis a fost înjunghiat în gât de fostul iubit al Cristinei Pucean! Lovitură teribilă pentru clanul...

Miliardarii care s-au mutat lângă palatul lui Gigi Becali, de două ori mai bogați decât finanțatoul FCSB! Cum arată imobilul achiziționat cu 5 milioane euro

Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor a făcut anunțul! Noul coronavirus se transmite prin aer, nu de pe suprafețe

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

Bill Gates se pregătește de o super lovitură! Doar unul ca el s-ar fi putut la așa ceva. E vorba de o lupă gigantică

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Imaginile ruşinii. Familia Regală, jignită în ultimul hal chiar la funeraliile Prinţului Philip

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies