Emi Pian
Emi Pian a fost asasinat

Actualitate

Imagini incredibile din casa lui Emi Pian! Ce se petrece, de sărbători, în locuința fostului lider interlop

Asasinarea lui Emi Pian a provocat, pe lângă o agitație incredibilă în lumea interlopă, și adevărată dramă în casa fostului lider interlop.

Zilele trecute, odată cu împodobirea pomului de Crăciun în c asa fostului lider interlop a fost realizată și o filmare, care, cu siguranță, ar putea aduce lacrimi în ochii celor mai periculoși membri ai clanurilor din București.

Citeste si: Primele imagini de la asasinarea lui Emi Pian! Ce s-a văzut pe camerele de supraveghere

Mai exact, în fața unui tablou uriaș cu Emi Pian, așezat chiar lângă bradul de Crăciun, o copil plânge când se uită la imaginea cu fostul lider interlop.

”Dorul, focul meu”, repetă, obsesiv, cu o voce clar tristă, copilul în fața tabloului cu Emi Pian, liderul interlop asasinat acum câteva luni în urma unei partide de barbut. Mai mult decât atât, în filmare se poate observa că tabloul cu Emi Pian este filmat obsesiv în timp ce copilul îi deplânge absența, băiețelul încercând, parcă, să îi transmită că a fost cuminte și că a împodobit bradul.

Emi Pian
Emi Pian, ucis de alt interlop

”Emi Pian este plâns și acum de toată familia lui.

Și nu doar pentru că a a dispărut ca lider al clanului, ci și pentru că era extrem d eiubitor în familie, foarte atent cu cei mici, îi răsfăța tot timpul”
; ne-a spus un apropiat al clanului condus, până acum câteva luni, de Emi Pian.

 

Asasinarea lui Emi Pian anunță războiul în lumea interlopă?

Pe 4 august dimineața, Emi Pian, liderul clanului Duduianu, pe numele său real Florin Mototolea, a fost ucis în stil mafiot, de un reprezentant din clanul rival, Rinu.

Tot conflictul a pornit de la o discuție pe care au avut-o în timpul unui joc de barbut, cei doi certându-se și ajungându-se să se înjunghie. Emi Pian a fost înjunghiat cu un briceag, în timpul unei lupte și a murit la spital.

Citeste si: Alianță între clanurile interlope? Ce au negociat Duduienii cu Sportivii

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Potrivit unor martori, de cum a simțit că a fost înjunghiat, Emi Pian i-ar fi strigat fratelui său, Grațian, care era față: „M-a tăiat! Ia și omoară-l!”. Atunci, Grațian ar fi apucat un topor pe care l-a văzut în apropiere și l-a lovit pe agresorul fratelui său, fără să reușească însă să îl ucidă.

În schimb, acum, cei doi frați ai lui Emi Pian sunt cercetați pentru tentativă de omor și arestați preventiv, iar lumea interlopă a Bucureștiului e în fierbere, autoritățile așteptându-se la un război total.

Citeste si: ”Nevasta lui Tzancă vrea s-o bată!” Probleme mari pentru nora lui Leo de la Strehaia, după ce s-a zvonit că s-a iubit cu manelistul Uraganul

Mai mult, de curând, pare-se, lumea interlopă este extrem de agitată după ce clanul lui EMi Pian s-a aliat cu alt clan, pentru protecție.

”Duduienii, prin Anaser, au negociat cu Sportivii pentru a elimina alte clanuri care vor să pună mâna pe afacerile pe care le controla Emi Pian. Inclusiv pentru afacerile din Anglia s-au înțeles! Negocierile au fost, teoretic, simple, Duduienii urmând să își continue afacerile în zonele pe care le aveau sub influență, iar Sportivii, contra unor comisioane de minimum 30 la sută, să îi susțină în cazul în care alți interlopi vor să le fure zonele... Mai exact, Duduienii fac afacerile cu protecția Sportivilor, plătesc taxă pentru a avea cine să le țină spatele în caz de scandal”, ne-a spus o sursă de la vârful clanurilor interlope.