El e tatăl secret al lui Carmen de la Sălciua! Vasile este al doilea soţ al mamei cântăreţei!

Tatăl secret al lui Carmen de la Sălciua este actualul partener de viaţă al mamei sale.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Tatăl secret al lui Carmen de la Sălciua este actualul soţ al mamei cântăreţei. Mariana a divorţat de tatăl lui Carmen când aceasta era un copil, dar ulterior şi-a refăcut viaţa alături de Vasile, care a devenit tatăl vitreg al cântăreţei de muzică de petrecere, cu care are o relaţie foarte apropiată. (vezi care a fost prima declaraţie a lui Carmen de la Sălciua după ce s-a scris că s-ar fi despărţit de Culiţă Sterp)

Citeste si: El e tatăl lui Carmen de la Sălciua, care a părăsit-o când era copil! Bărbatul a fost cântăreţ de muzică populară: “Talentul îl moștenesc de la tatăl meu” FOTO

Citeste si: Culiță Sterp are de ce să tremure! Carmen de la Sălciua s-a apucat să dea la sac!

Citeste si: Culiță Sterp s-a filmat în ipostaze intime! Cine era în patul lui

„Eu pe mama mea o privez de lucrurile astea, ea nu știe decât că eu sunt fericită. Ea nu a știut că eu am probleme. Am încercat să ascund asta pentru că am învățat să trăiesc singură. De la tatăl meu am moștenit talentul muzical. Părinții mei s-au despărțit, am trecut prin dramele unui divorț, lucrurile astea te marchează”, a povestit Carmen de la Sălciua despre tatăl ei natural.

fara descriere

Tatăl secret al lui Carmen de la Sălciua: "În fiecare relație cu un băiat l-am căutat pe tata"

Divorțul lor și faptul că eram singură într-un alt oraș m-a făcut oarecum să-mi iau inima în dinți și am devenit femeie, m-am maturizat foarte repede. Pe mama am avut-o foarte mult aproape, în schimb pe tatăl meu nu l-am mai avut și protecția paternă pe care și-o dorește orice fiică, asta mă afecta. În fiecare relație, convorbire cu un băiat, l-am căutat pe tata. Am căutat sprijinul pe care mi-l dădea tata, înainte să divorțeze” a mai dezvăluit Carmen de la Sălciua.

"Talentul îl moștenesc de la tatăl meu, care nu mai cântă acum din păcate, însă a câștigat pe vremea lui foarte multe premii la concursuri de mare anvergură, din vremurile acelea! Avea o voce deosebită și frumoasă și puteai să îl distingi de restul colegilor lui.”, a povestit, la un moment dat, Carmen de la Sălciua.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate