Laura Codruța Kovesi și-a achitat creditul cu 15 ani mai devreme! Fosta șefă DNA împrumutase 45.000 euro în 2008 pentru a-și cumpăra un apartament! EXCLUSIV

Laura Codruța Kovesi și-a achitat integral creditul ipotecar cu 15 ani mai devreme decât data scadentă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Laura Codruța Kovesi a reușit performanța să achite intergral creditul cu care și-a achiziționat un apartament de două camere în București cu 15 ani mai devreme. În 2008, ea a luat un credit de 45.000 euro de la o bancă din Capitală pentru care urma să plătească rate lunare timp de 25 de ani. În 2018, candidatul la șefia Parchetului European a reușit să plătească antivipat întreaga sumă restantă la acel moment și să-și închidă creditul. 2018 a fost și anul în care Kovesi a fost revocată de la conducerea DNA după o evaluare realizată de Tudorel Toader, Ministru al Justiției.

fara descriere

Citeste si: Fratele Laurei Codruța Kovesi, donație de 20.000 euro înainte de moartea tatălui său! La succesiune, fosta șefă DNA a luat 10.000 euro

Citeste si: Victorie uriașă pentru Kovesi la Bruxelles! I-a învins pe candidații la funcția de procuror-șef european

Citeste si: Oana Niculescu Mizil, dezvăluiri șocante din ziua în care a fost ridicată de DNA ”Îmi doream să nu pierd sarcina”

Laura Codruța Kovesi s-a ales la succesiune, după moartea tatălui ei (la sfârșitul anului 2017) cu suma de 10.000 euro, ea cedându-și restul de moștenire (casă, teren, mașini) către mama ei.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate