El este bărbatul cu cel mai ciudat nume din lume! Nici Facebook-ul nu îl acceptă

Un bărbat din Hawaii a răbufnit pe internet după ce Facebook nu i-a dat voie să-și pună numele întreg pe internet.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un bărbat din Hawaii se poate lăuda cu unul dintre cele mai neobișnuite și luni nume din lume. Îl cheamă Chase Nahooikaikakeolamauloaokalani Silva, iar contul personal de Facebook i-a fost închis de mai multe ori pe motiv că numele folosit nu era real. Deși a încercat să dovedeacă faptul că în documentele oficiale este trecut Chase Nahooikaikakeolamauloaokalani Silva, pagina i-a fost suspendată nu doar o dată. Chiar și după ce i-a convins pe cei de la Facebook că nu minte în legătură cu numele lui, tot a fost obligat să-l scurteze.

fara descriere

Citeste si: Oana Radu și Cătălin Dobrescu, prima apariție la televizor. Declarații în exclusivitate despre relația lor: „Îl cunosc de șase ani de zile și eram foarte îndrăgostită de el.”

Citeste si: O farmacie a luat amendă de 500.000 de dolari după ce a încercat să profite de pe urma virusului ucigaș din China

Citeste si: Ce a făcut Andrei Duban după ce și-a văzut soția plângând în brațele altui bărbat! Grațiela de la Survivor, consolată de Ghiță

Chase a răbufnit pe Facebook

Pe pagina lui de Facebook, bărbatul, care și-a pus în dreptul profilului „Chase N Silva”, a răbufnit.

„Deci asta chiar mi s-a întâmplat. Drept urmare numele meu este scurtat. Așa cum puteți vedea în certificatul meu de naștere eliberat de un guvern adevărat, acesta chiar e numele meu. Sunt mândru că sunt din Hawaii și vreau să pot să îmi arăt numele real și pe Facebook. Cu cine naiba trebuie să vorbesc despre asta?! Chiar sunt scos din sărite!”, a scris bărbatul pe pagina lui de Facebook, conform a1.ro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate