Oana Radu și Cătălin Dobrescu, prima apariție la televizor. Declarații în exclusivitate despre relația lor: „Îl cunosc de șase ani de zile și eram foarte îndrăgostită de el.”

Oana Radu și Cătălin Dobrescu și-au asumat relația și au venit pentru prima dată împreună în cadrul unei emisiuni tv.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au pășit împreună în platoul Teo Show, unde au vorbit în premieră despre relația lor și mai ales despre motivația care i-a adus împreună: sportul.

Întrebată despre relația ei anterioară, Oana Radu a spus că nu mai vrea să vorbească despre Alin, dar a tras câteva concluzii simple.

„O să concluzionez simplu fără să dau prea multe detalii despre fosta mea relație. Noi nu mai eram de mult timp o relație, înaintea tragediei. Evident că i-am fost alături pentru că aș fi fost alături de oricine. Noi locuiam în aceeași casă și eram cumva străini, nu mai contează motivele, ceea ce contează este că i-aș fi dat și viața în momentul în care s-a întâmplat tragedia.”, a spus Oana Radu la Teo Show. 

fara descriere

Oana Radu și Cătălin Dobrescu, prima apariție la televizor. Declarații în exclusivitate despre relația lor: „Noi fuzionăm foarte bine”

Oana Radu a povestit că după moartea fostului ei iubit a vrut să își schimbe total viața și l-a contactat pe Cătălin pentru a începe antrenamentele sportive cu el. Pentru că au ajuns să petreacă din ce în ce mai mult timp cei doi au decis să își întemeieze o relație. 

„La sfârșit de septembrie i-am scris lui Cătălin și i-am spus că vreau să îmi schimb viața. Voiam să dau un reset. Eu pe Cătălin îl cunosc de șase ani de zile și eram foarte îndrăgostită de el. El e un tip foarte dificil în sensul de foarte organizat, a spus Oana Radu. 

„Ea a primit un refresh, să zic așa. Sunt foarte mulți oameni care după o despărțire, după o pierdere, primesc un refresh și văd în ce situație se află. Noi fuzionăm foarte bine împreună. Eu o ajut pe ea, ea pe mine și suntem în urcare. ”, a adăugat și Cătălin Dobrescu. 

Cătălin a recunoscut că de când este cu Oana Radu a devenit mai cunoscut în mediul online și nu numai. În plus, el spune că are două vieți pentru că înainte de a fi într-o relație se focusa numai pe sport.

fara descriere

Oana Radu, adevărul despre datoriile cu care s-a ales în urma relației cu Alin 

Oana Radu a declarat în cadrul altei emisiuni tv că în urma tragediei din toamnă s-a ales cu datorii în valoare de două miliarde. 

„Datoria a existat. Nu am mai putut să mai cânt. A trebuit să dau foarte multe avansuri înapoi, plus credite, plus chirii neplătite. Eu știam că vreau să merg pe drumul meu, îmi făcusem niște planuri, dar îmi pare rău că s-a terminat așa.”, a mai adăugat Oana Radu la Teo Show. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate