El este logodnicul secret al lui Cristian Pomohaci? "Mi-a oferit un inel din aur alb"

Stiri

El este logodnicul secret al lui Cristian Pomohaci? "Mi-a oferit un inel din aur alb"

Scandalul sexual din jurul preotului Cristian Pomohaci pare fara sfarsit. Noi victime care ar fi avut de-a face cu parintele au iesit in fata unei tari intregi si au fost de acord sa faca dezvaluiri.
Andrei, unul dintre tinerii care sustin ca parintele Pomohaci i-a facut avansuri, si-a impartasit experienta.
"Cred ca parintele isi dorea sa faca dragoste cu mine, dar a vazut ca nu s-a putut. L-am cunoscut printr-un coleg de munca, el m-a observat pe mine, a spus ca vrea numarul meu.

Intr-un final, i-am dat numarul si din acea seara am inceput sa vorbim.
Am vorbit mai multe, imi spunea ca vrea sa ma cunoasca mai bine. Imi spunea ca vrea sa facem dragoste, i-am spus ca eu nu pot sa fac asta, s-a suparat, iar atunci s-a rupt orice legatura. 


Imi spunea sa ma duc in baie sa fac o poza la...si

sa i-o trimit. Am zis ca nu pot sa faca sta la munca, pentru ca sunt camere de supraveghere. El insista mult. Cand vorbeam cu el cu camera web deschisa, el voia sa ma dezbrac, sa ii arat "dotarea lui Dumnezeu"
, ca asa ii spunea el.
Eram odata acasa si m-a vazut ca eram la bustul gol si a spus sa ma dezbrac ca ar vrea sa vina langa mine sa ne incalzim.
Mi-a oferit si un inel, e aur alb, cu o piatra destul de maricica, are vreo 4 grame.
A venit la mine si mi-a spus ca intind mana si mi l-a pus pe deget, exact ca la femei, pe inelar", a spus el la un post de televiziune.