Stiri

Ele sunt cele mai bătrâne gemene! Nu o să-ţi vină să crezi ce vârstă au

Phyllis Jones şi Irene Crump sărbătoresc 102 ani de viaţă. Ele au fost năcute în data de 20 noiembrie 1916 şi au dezvăluit secretul unei vieţi atât de lungi.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Ele sunt cele mai bătrâne gemene! Nu o să-ţi vină să crezi ce vârstă auicon photo
 
Cele două femei au devenit cele mai bătrâne gemene odată cu împlinirea vârstei de 102 ani. Phyllis Jones şi Irene Crump locuiesc împreună şi au dezvăluit secretul une vieţi atât de lungi, Spre mirarea tuturor, este vorba despre peşte şi băutura tare. 
 
„Sunt mândru de mama şi de mătuşa mea, mereu am fost. A trebuit să verific pe internet, dar ele sunt cu siguranşă cele mai bătrâne gemene din Marea Britanie. Nu i-am contactat încă pe cei de la Cartea Recordurilor, dar o voi face. Vom face o mică petrecere pentru ele acasă.l Sper că vom mai sărbători multe zile de naştere cu ele, mai ales că niciuna dintre ele nu arată ca şi cum ar avea 102 ani”, a spus fiul lui Phyllis. 
 
Ele sunt cele mai bătrâne gemene! Nu o să-ţi vină să crezi ce vârstă au
 
„Matuşa Irene foloseşte o cârjă atunci când se deplasează, dar cu siguranţă nu are nevoie de ea”, a mai declarat el, conform dailymail.co.uk. 
 
Ele sunt cele mai bătrâne gemene! Nu o să-ţi vină să crezi ce vârstă au
 
Cele două bătrâne au primit la împlinirea vârstei de 100 de ani o felicitare chiar de la Regina Elisabeta, dar pe următoarea o vor primi peste trei ani, la cea de a cincea aniversare. 
 
Oamenilor care le întâlnesc pe cele două surori nu le vine să creadă că sunt atât de bătrâne. Femeile nu au nevoie de ajutor pentru a se descurca singure şi familia lor nu a luat vreodată în considerare să fie duse la un azil. 
 
 
Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile! Firma cântăreţei a făcut un profit colosal! | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari!  Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!icon photo

Stiri

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari! Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!

Daniel Dines şi Marius Tîrcă sunt doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari.

Titlu secțiune