Stiri

Ele sunt colegele de penitenciar ale Elenei Udrea! Cum îl aşteaptă deţinutele din Costa Rica pe Moş Crăciun

Elena Udrea speră să iasă peste câteva zile din închisoare, însă până atunci se încearcă să-şi facă timpul în închisoare cât mai plăcut.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Deţinutele din închisoarea ”El Buen Pastor” din San Jose, Costa Rica, se pregătesc de Sărbători. Mai multe condamnate au luat parte la împodobirea bradului de Crăciun şi la realizarea unei schiţe care simbolizează naşterea lui Hristos doar din obiecte reciclabile.

Televiziunea costaricană Teletica a realizat un reportaj în care au apărut mai multe colege de detenţie ale Elenei Udrea, în care povestesc despre ”proiectul” în care au fost implicate. Acestea au ţinut şi o mică serbare în care au cântat colinde în faţa jurnaliştilor.

În reportaj nu apare Elena Udrea, iar reporterii nu pomenesc despre implicarea româncei. Pe de altă parte, a existat un moment în viaţa Elenei Udrea în care aceasta s-a declarat ”foarte religioasă” şi chiar s-a înscris la Facultatea de Teologie.

Elena Udrea a fost arestată în Costa Rica la începutul lunii octombrie, primind un mandat preventiv pentru 60 de zile. Asta înseamnă că peste aproximativ două săptămâni, Udrea ar putea fi eliberată dacă autorităţile române nu au finalizat actele necesare extrădării. O altă variantă ar fi ca Elenei Udrea să-i fie prelungit mandatul şi să-şi petreacă Crăciunul la ”El Buen Pastor”.

Galerie foto  Urmatorul articol