Elena Băsescu, pe lista alegerilor parlamentare 2020. Fata fostului președinte, cap de listă la Constanța

Elena Băsescu va fi cap de listă în Constanța, din partea PMP, la alegerile parlamentare din 2020.

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

Elena Băsescu va fi cap de listă în Constanța, din partea PMP, la alegerile parlamentare din 2020.


In articol:

Elena Băsescu este candidată din partea PMP, la alegerile parlamentare din 2020, pentru un loc de deputat. Fata fostului președinte al României a ales să candideze pentru un post de deputat la Constanţa, unde s-a născut şi a crescut.

 „De ce la Constanţa? Pentru că este a doua mea casă. M-am născut în Constanţa, am crescut în Constanţa, familia din partea tatălui meu locuieşte în Constanţa. Doresc să-mi aduc experienţa pe care am căpătat-o în Parlamentul European”, a declarat Elena Băsescu.

Citeste si: L-a păcălit pe Ceauşescu cu multe miliarde, iar acum a murit. Marele război economic - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Elena Băsescu, viața de mămică și cea de politician

Elena Băsescu este fata fostului președinte al româniei, Traian Băsescu. Elena a fost eurodeputat între 2009 și 2014. Frumoasa politiciană se împarte între viața de mămică și cea de candidat pentru un loc de deputat la Alegerile Europarlamentare din 2020. Elena Băsescu a născut o fetiță, Sofia Anais, pe 1 septembrie 2013, iar pe 31 ianuarie 2015 un băiețel, Traian, ambii în căsătoria cu Bogdan Ionescu. Elena a divorțat în 2016 de Bogdan Ionescu, după patru ani de căsnicie. Cel de-al treilea copil, fetița pe nume Anastasia, a venit în 2018, pe 4 iunie.

Elena Băsescu
Elena Băsescu[Sursa foto: Facebook]

Prin rolul pe care l-am avut în ultimii ani, acela de mamă singură a trei copii, am căpătat o dimensiune diferită a societăţii. Am realizat că societatea românească nu sprijină suficient familiile monoparentale. De aceea voi veni cu o iniţiativă legislativă, cu proiecte legislative care să sprijine foarte mult familiile monoparentale, dar şi să îmbunătăţească natalitatea, o problemă cu care se confruntă România. Doresc să ofer Partidului Mişcarea Populară o nouă viziune asupra politicilor publice în zona socială”, a precizat Elena Băsescu, în cadrul unei conferinţe de presă organizată de conducerea PMP.

Pe de altă parte, Elena Băsescu, spune că nu intenţionează să se lanseze "în lupte” în Parlamentul României. „Nu mă voi lansa în lupte în Parlamentul României, voi dori doar să construiesc şi să construiesc din experienţa mea proprie, acea de mamă singură a trei copii”, a mai spus fiica lui Traian Băsescu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Ruşine naţională! România s-a făcut din nou de râs în Europa. Ne va costa scump

Atenție pensionari! E cea mai proastă veste despre pensii. Vor întârzia și vor fi mai mici

Primele imagini cu Syda după ce s-a căsătorit cu turcoaica Sheila, femeia care a înlocuit-o pe Elena Băsescu

Elena Udrea, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”: ”Traian Băsescu a fost cel mai important om din viața mea” A fost iubita președintelui? Răspunsul pe care l-a regretat! VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies