Elena Băsescu, singură la munte cu cei trei copii! Cât de bine se distrează

Elena Băsescu și cei trei copii ai ei au fost într-o vacanță la Predeal.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Elena Băsescu a postat pe pagina ei de socializare mai multe poze de la munte, în care apare alături de cei trei copii ai săi. Copiii Elenei Băsescu sunt adevărați sportivi încă de mici, cei mari schiază, iar mezina, care nu a împlinit încă doi ani a încercat chiar să stea pe placă, ajutată bineînțeles de mama ei. Interesant este faptul că micuța are deja placa ei, pe care este scris numele său, Anastasia. 

fara descriere

fara descriere

Elena Băsescu a fost tot timpul în mijlocul copiilor, fie că aceștia schiau, se dădeau cu sania sau pur și simplu se jucau în zăpadă, ceea ce demonstrează că fata cea mica a lui Traian Băsescu este o mamă extrem de implicată în creșterea celor trei copii ai săi.

fara descriere

Elena Băsescu este din nou singură, după despărțirea de Cătălin Gheorghe, zis Tomată, cel cu care fata fostului președinte are și un copil, pe fetița cea mica, Anastasia, care în vară va împlini doi ani.

Citeste si: Elena Băsescu și Cătălin „Tomată„ se judecă pentru custodia fetiței!

Citeste si: Elena Băsescu, prima apariție publică după despărțirea de iubit! A fost cu toți cei trei copii

fara descriere

fara descriere

Elena Băsescu, mamă singură, după despărțirea de Cătălin Tomată

Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe, alias Tomată, s-au despărțit la sfârșitul lunii septembrie 2019, după doi ani de relație. La doar un an după ce a născut o fetiță, devenind mamă pentru a treia oară, fiica președintelui și iubitul ei au decis să o ia pe drumuri separate. Cu toate că lucrurile par tranșate definitiv, cei doi au încercat să păstreze discreția asupra acestui eveniment și să nu-l transforme într-un circ, așa cum au procedat alte perechi celebre. Apropiații cuplului spun că Elena n-a avut timp să dramatizeze prea mult situația, în condițiile în care are totuși trei copii de crescut.

Elena Băsescu mai are doi copii din mariajul cu Bogdan Ionescu, zis Syda. Este vorba despre Sofia Anais (6 ani) și Traian Jr (5 ani).

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate