Elena Cârstea are doi câini în America, dar își așteaptă pisicile din Spania

Celebra solistă de muzică ușoară Elena Cârstea este stabilită de aproape 15 ani în Statele Unite, unde a devenit agent imobiliar.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Celebra solistă de muzică ușoară Elena Cârstea este stabilită de aproape 15 ani în Statele Unite, unde a devenit agent imobiliar. Artista, ajunsă acum la 58 de ani, s-a transformat radical, mai ales după intervenția chirurgicală la cap suferită în 2009. Elena Cârstea, devenită între timp Muttart, și-a încheiat cariera muzicală și lucrează în prezent ca agent imobiliar în Florida. 

Citeste si: La doar câteva luni de la divorțul de Ileana Lazariuc, Ion Ion Țiriac s-a logodit! Imaginile vorbesc de la sine, este cea mai frumoasă....

Citeste si: Maria Ciobanu și-a pierdut memoria după un AVC. Momente de coșmar pentru solistă

Zilele trecute, într-un live făcut de la o proprietate pe care încearcă să o vândă, Elena Cârstea le-a dezvăluit amicilor că abia așteaptă să-și revadă pisicile, care urmează să vină din Spania, bucurându-se între timp de cei doi câini lupi, Cooper și Bellatrix. Artista este supărată pe durata exagerată a formalităților vamale, care o împiedică astfel să-și revadă cât mai curând animalele preferate.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Elena Cârstea s-a născut în 1962, la Agnita, județul Sibiu.Este absolventă a liceului de artă din Sibiu, promoția 1981, iar la 16 ani a început să cânte alături de Ioan Gyuri Pascu în formația ”Trandafirii negri”.

Colaborează cu grupul Star 2000 a lui Petre Geambașu pentru un turneu în Emiratele Arabe Unite. În perioada 1982-1986 este solista formațiilor Cornel Verban și Alexandru Wilmany. Din 1990 a efectuat turnee în SUAGermaniaCanadaRegatul Unit. În 1996 semnează albumul de versuri Poezele pentru Vipi, ilustrat de Ștefan Popa-Popas. Din 1994 este director artistic la complexul artistic Vox Maris.

În 1999 înființează și este președinte de onoare al Sindicatului Interpreților și Compozitorilor Liberi Profesioniști. În luna iulie 2009 a fost diagnosticată de medici cu anevrism cerebral. Operația a decurs cu succes. În 2013, după refacerea în urma intervenției chirurgicale, s-a hotărât să participe la Eurovision în cadrul selecției naționale. Piesa cu care a concurat, intitulată „Spinning”, a fost scrisă de ea însăși, iar muzica de Cristian Faur.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Marian Godină, despre notele impresionante ale vloggerului Selly la BAC: „Nu mi-ar plăcea ca al meu copil să fie fan”

Loredana Groza șochează încă o dată! ”Doamne, că nu se mai termină...”

Ceaiul de cătină: Medicamentul natural suprem pentru creșterea imunității. Iată cum trebuie preparat

Mihaela Rădulescu a revenit pe rețelele de socializare și a închis gura răutăcioșilor! Ce a postat vedeta

Simona Halep, imagini din vacanța de vis petrecută cu Toni Iurcu: „Poate nu e Wimbledon, dar...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies