Elena Carstea vinde o vila in Florida cu aproape un milion de dolari! Casa este vecina cu resedinta lui Donald Trump, presedintele Americii!

Elena Carstea are o activitate intensa pe piata imobiliara din Florida.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereElena Carstea si-a luat licenta de agent imobiliar in SUA in 2014, insa de-abia de anul trecut s-a dedicat acestei activitati, dupa ce a inceput colaboarea cu o importanta agentie din Florida, statul in care locuieste.

Pentru inceput, fosta cantareata s-a ocupat de vanzarea unei case din Palm Beach, evaluata la 420.000 de dolari, si la inchirierea cu 2.700 de dolari pe luna a unei vile din Boca Raton. fara descriereDe putina vreme, Elena Carstea are in portofoliu o casa din West Palm Beach, pe care cere 956.700 de doalri, marea calitate a vilei fiind ca se afla in acelasi cartier cu casa de vacanta a lui Donald Trump, presedintele SUA.

De altfel, Elena si un coleg de-al ei, tot agent imobiliar, i-au invitat pe clienti sa viziteza casa scoasa la vanzare. „Vrei sa devii vecin cu presedintele Americii? Viziteaza vila pe care noi o avem la vanzare, alaturi de agentii nostri Elena Carstea si Anthony Concepcion”, se arata in anuntul agentiei imobiliare. fara descriereDaca vila pe care Elena Carstea vrea sa o vanda are doar 4 camere, vila din vecini a lui Donald Trump are nu mai putin de 128 de camere.fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate