Elena, câștigătoarea sezonului 5 ”Bravo, ai stil!”, în lacrimi! I-a fost închis contul! Motivul este surprinzător

Elena, câștigătoarea sezonului 5 ”Bravo, ai stil!”, a avut parte de un șoc! I-a fost închis contul!

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

  Elena, câștigătoarea sezonului 5 ”Bravo, ai stil!” se confruntă cu o situație neobișnuită. În urmă cu două zile, tânăra s-a bucurat enorm de succesul pe care l-a avut de-a lungul edițiilor de la ”Bravo, ai stil!” sezonul 5, însă astăzi s-a confruntat cu o situație delicată! Contul său de instagram a fost închis.

  Cel mai probabil, acest lucru a survenit în urma invidiei și răzbunării antifanilor tinerei.

  Citeste si: O vedetă de la noi este însărcinată, la 46 de ani! A ținut sarcina ascunsă, până acum

  Citeste si: - evz.ro

  Citeste si: Un brăilean a ieșit dimineața din blocul în care locuia și a rămas șocat! ”I-au văzut tăvăliți pe jos, strigând”

  Citeste si: Ianis Hagi a primit cadou o maşină după EURO 2019! Starul României U21 a trecut de la un bolid de 50.000 de euro la unul de 150.000 de euro!

   

  Elena, câștigătoar ”Bravo, ai stil!”, primele declarații după ce a luat premiul cel mare

  Elena Geamăn a câștigat sâmbătă marele premiu la Bravo, ai stil!, sezonul al cincilea! Elena a primit un cec în valoare de 100.000 de lei. Tânăra concurentă de la Bravo, ai stil! a venit astăzi la Teo Show și a făcut declarații. Elena Geamăn a mărturisit că nu și-a făcut prietene la Bravo, ai stil! pentru că nu acesta era scopul ei, ci acela de a câștiga emisiunea de la Kanal D.

  "Cred că m-am născut cu un simț stilistic desăvârșit, pentru mine hainele au avut întotdeauna o însemnătate aparte. Hainele sunt foarte importante pentru mine. Nu toată lumea se pricepe la asta. Dacă nu te pricepi, există persoane la care să apelezi. Cel mai tare m-au uimit oamenii care au dat bani să mă voteze, au votat pentru îndeplinirea visului meu. Multe fete s-au schimbat de-a lungul competiției. Nu e despre bani, nu pentru bani am venit aici. Nu pot să mă întrețin ca personal shopper. Am colaborat cu diverse branduri, făceam styling, pozam", a declarat Elena Geamăn în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Citește și:

  Ianis Hagi a primit cadou o maşină după EURO 2019! Starul României U21 a trecut de la un bolid de 50.000 de euro la unul de 150.000 de euro!

  O româncă a câştigat Miss Fitness Universe! Devenită mamă de curând, Anca Bucur şi-a alăptat băieţelul între probe!

  Condimentul din bucătărie care luptă cu bacteriile mai bine decât multe medicamente. Este printre cele mai puternice plante

  Ispita Irina, mărturii șocante: ”Mama a făcut stop cardiac când a aflat că plec în Thailanda”

  Faimosul Mirel Drăgan a dat examenul vieții pe plaja din Venus! ”Sunt extrem de încântat”

  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Cookies