Ianis Hagi a primit cadou o maşină după EURO 2019! Starul României U21 a trecut de la un bolid de 50.000 de euro la unul de 150.000 de euro!

S-a aflat că Ianis Hagi a primit cadou o maşină după EURO 2019.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret că Ianis Hagi a primit cadou o maşină după EURO 2019. Fiul lui Gică Hagi a fost unul din cei mai buni oameni ai României U21, care a ajuns până în semifinale la turneul din Italia. Revenit în ţară, Ianis a fost invitat la sediul unei companii care-l sponsorizează pe fiul ”Regelui” pentru a-i oferi în dar un bolid de lux, un BMW i8. (vezi cum arată sora secretă a lui Gică Hagi)

Citeste si: Gheorghe Hagi are datorii de 12,6 milioane lei și a concediat 15 oameni de la Viitorul! Tatăl lui Iannis a pierdut o avere pentru a inventa generația Under 21

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Ionuț Radu, portarul Naționalei, după înfrângerea cu Germania

Citeste si: Cum arată iubita lui Cristi Manea după ce a fost bătută şi umplută de sânge! Chiar dacă are buza crăpată, și-a susţinut iubitul din tribune la meciul României U21 cu Germania!

Ianis Hagi a primit cadou o maşină după EURO 2019: ”Numărul 10 merită o mașină de nota zece" 

”Numărul 10 merită o mașină de nota zece. Mulțumim, Ianis Hagi și echipei naționale a României U21 pentru toate momentele frumoase oferite la acest campionat european! Felicitări pentru performanță!”, se arată în postarea companiei. Noul bolid la bordul căruia va putea fi văzut Ianis Hagi costă 150.000 de euro.

fara descriere

Ianis Hagi a primit cadou o maşină după EURO 2019: ”La volan sunt responsabil"

E clar că Ianis Hagi a primit cadou o maşină după EURO 2019. Fiul lui Gică Hagi conducea un BMW M140i xDrive, primit de la aceeaşi companie, în martie 2018, un bolid care valorează 50.000 de euro, de trei ori mai puţin decât cel pe care l-a primit acum câteva zile. ”La volan sunt responsabil, așa cum sunt și în teren. Trebuie să am grijă în primul rând de mine, la început e normal să învăț mașina, să o simt și o să fie bine. Tatăl meu îmi va da indicații toată viața, am de învățat mereu multe lucruri de la el. Mai ales la condus, o iau ușor, ușor”, a spus Ianis, la care acel moment abia își luase carnetul de șofer.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate