Elena Gheorghe, PRIMA declaraţie după cele patru puncte luate de Costin Gheorghe la Exatlon în meciul pentru vilă! "Trăirile noastre sunt demne de un reality show cu râs şi plâns" EXCLUSIV!

Elena Gheorghe, declaraţie după victoriile lui Costin la Exatlon! Vezi ce a spus îndrăgita artistă!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Costin Gheorghe de la Exatlon a fost sâmbătă, omul meciului pentru vilă la băieţi, în competiţia din Republica Dominicană. Fotbalistul a adus patru puncte, din patru jocuri spectaculoase, demonstrând astfel că poate să învingă fără probleme şi adversari redutabili cum ar fi Gabi Nedelcu, Mihai Berar şi Cristi Dumitrache, nu doar concurenţi mai slabi, după cum au susţinut unii cârcotaşi de-a lungul concursului.

Citeste si: Declaraţiile INCREDIBILE ale surorii lui Costin Gheorghe după ce "faimoşii" au pierdut vila! Ana face dezvăluiri şocante despre fratele ei! "Dormea sub pat sau în curte, pe iarbă!" EXCLUSIV!

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

La fete, Nicoleta Luncă a fost, cu siguranţă, concurenta zilei, "războinica" învingându-şi toate adversarele. La final, Costin a felicitat-o pentru performanţă, gest ce a emoţionat-o enorm pe sora lui, Elena Gheorghe, cea care nu ratează nicio ediţie a show-ului Exatlon indiferent unde se află.

Citeste si: Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon, declaraţie incredibilă despre Vladimir Drăghia! "Are nevoie de asemenea caractere lângă el!" EXCLUSIV!

"Cu cât înaintează, concursul devine mai palpitant, iar adrenalina creşte în casa noastră la fiecare meci. Nu ne este foame, nu ne este sete, suntem ochi şi urechi la televizor timp de trei ore. Fericirea lui Nicholas când a venit vacanţa nu a fost că va dormi mai mult sau că se va juca toată ziua, ci a fost încântat că va putea privi Exatlon-ul până la ora 23. Nu cred că şi-ar dori cineva să privească această competiţie cu noi, cu familia lui Costin. Avem moduri diferite de a ne exterioriza, iar trăirile noastre sunt demne de un reality show cu râs şi plâns în acelaşi timp. Suntem foarte mândri de Costin! A evoluat şi parcă ne-a ascultat gândurile şi s-a concentrat mai mult la final. Ne-am bucurat că aseară a luat cele patru puncte. A fost cu adevărat sărbătoare la noi", a declarat Elena Gheorghe, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate