Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon, declaraţie incredibilă despre Vladimir Drăghia! "Are nevoie de asemenea caractere lângă el!" EXCLUSIV!

Mama lui Costin Gheorghe, declaraţie despre Vladimir Drăghia! Uite ce a spus artista de muzică folclorică despre fostul antrenor al "faimoşilor"!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă au plecat de lângă elevii lor de la Exatlon, fiecare dintre ei vorbind la FanArena despre experienţa pe care a avut-o cu echipa lui. Antrenorul "faimoşilor" a povestit, printre altele, că deşi a avut o mică divergenţă cu Costin Gheorghe, sportivul a fost unul dintre concurenţii de care s-a apropiat cel mai mult.

Citeste si: Poza cu Ami şi Costin Gheorghe pe care nu a văzut-o nimeni! Uite care este adevărata relaţie dintre ei! FOTO EXCLUSIV!

"De Costin m-am apropiat mult. Este un băiat excepţional şi m-am înţeles bine cu el", a declarat Vladimir.

fara descriere

Ei bine, mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon le-a declarat, în premieră, reporterilor WOWbiz.ro ce părere are despre fostul antrenor al fiului ei.

Mama lui Costin Gheorghe, declaraţie despre Vladimir Drăghia!"Vreau să-i mulţumesc pe această cale"

fara descriere

"Nu vă imaginaţi ce emoţii am când îmi văd copilul pe traseu. Sunt mândră de el şi mă rog la Dumnezeu să-l protejeze şi să se descurce la fel ca până acum. Ştiam că am un fiu ambiţios, puternic, determinat, care ştie exact ce vrea. Atât eu cât şi tatăl, surorile, copilul şi nepoţii lui îl încurajăm, îi transmitem toate gândurile bune şi dragostea. Îmi pare rău că nu pot să vorbesc cu el, să-i spun că eu şi tatăl lui suntem cei mai fericiţi şi mândri părinţi. Când l-am văzut cum plângea, în hohote, când se uita la poza cu fetiţa lui, am plâns şi eu. Ieri am fost atât de fericită când am auzit cât de frumos a vorbit Vladimir Drăghia despre Costin.

Citeste si: Îl credeai pe Costin Gheorghe de la Exatlon bad boy-ul competiţiei? Iată cum a vorbit despre el fosta colegă Diana Pivniceru! VIDEO!

Vladimir a câştigat admiraţia familiei mele. Îi suntem recunoscători că a reuşit să-l menţină pe Costin într-un echilibru psihic de care avea atâta nevoie într-o perioadă de adaptare. Am văzut un Costin mai matur, mai echilibrat şi mai liniştit de când a ajuns Vladimir în Republica Dominicană. Fiul meu are nevoie de asemenea caractere pe lângă el, care să îl tempereze, el fiind o fire vulcanică. Vreau să-i mulţumesc pe această cale lui Vladimir Drăghia şi mă bucur că s-a împrietenit cu băiatul meu. Costin se ataşează foarte greu de oameni, dar şi când o face, pune mult suflet", a declarat mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon pentru WOWbiz.ro

fara descriere

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate