Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon, declaraţie incredibilă despre Vladimir Drăghia! "Are nevoie de asemenea caractere lângă el!" EXCLUSIV!

Mama lui Costin Gheorghe, declaraţie despre Vladimir Drăghia! Uite ce a spus artista de muzică folclorică despre fostul antrenor al "faimoşilor"!

Autor: Lili Lascar

In articol:

Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă au plecat de lângă elevii lor de la Exatlon, fiecare dintre ei vorbind la FanArena despre experienţa pe care a avut-o cu echipa lui. Antrenorul "faimoşilor" a povestit, printre altele, că deşi a avut o mică divergenţă cu Costin Gheorghe, sportivul a fost unul dintre concurenţii de care s-a apropiat cel mai mult.

Citeste si: Poza cu Ami şi Costin Gheorghe pe care nu a văzut-o nimeni! Uite care este adevărata relaţie dintre ei! FOTO EXCLUSIV!

" De Costin m-am apropiat mult. Este un băiat excepţional şi m-am înţeles bine cu el", a declarat Vladimir.

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Ei bine, mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon le-a declarat, în premieră, reporterilor WOWbiz.ro ce părere are despre fostul antrenor al fiului ei.

Mama lui Costin Gheorghe, declaraţie despre Vladimir Drăghia!"Vreau să-i mulţumesc pe această cale"

" Nu vă imaginaţi ce emoţii am când îmi văd copilul pe traseu. Sunt mândră de el şi mă rog la Dumnezeu să-l protejeze şi să se descurce la fel ca până acum.

Ştiam că am un fiu ambiţios, puternic, determinat, care ştie exact ce vrea. Atât eu cât şi tatăl, surorile, copilul şi nepoţii lui îl încurajăm, îi transmitem toate gândurile bune şi dragostea. Îmi pare rău că nu pot să vorbesc cu el, să-i spun că eu şi tatăl lui suntem cei mai fericiţi şi mândri părinţi. Când l-am văzut cum plângea, în hohote, când se uita la poza cu fetiţa lui, am plâns şi eu.
Ieri am fost atât de fericită când am auzit cât de frumos a vorbit Vladimir Drăghia despre Costin.

Citeste si: Îl credeai pe Costin Gheorghe de la Exatlon bad boy-ul competiţiei? Iată cum a vorbit despre el fosta colegă Diana Pivniceru! VIDEO!

Vladimir a câştigat admiraţia familiei mele. Îi suntem recunoscători că a reuşit să-l menţină pe Costin într-un echilibru psihic de care avea atâta nevoie într-o perioadă de adaptare.

Am văzut un Costin mai matur, mai echilibrat şi mai liniştit de când a ajuns Vladimir în Republica Dominicană. Fiul meu are nevoie de asemenea caractere pe lângă el, care să îl tempereze, el fiind o fire vulcanică. Vreau să-i mulţumesc pe această cale lui Vladimir Drăghia şi mă bucur că s-a împrietenit cu băiatul meu. Costin se ataşează foarte greu de oameni, dar şi când o face, pune mult suflet", a declarat mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon pentru WOWbiz.ro

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon arată foarte bine la 58 de ani! Nu e de mirare că toţi cei trei copii ai ei sunt frumoşi! FOTO EXCLUSIV!

Drama lui Costin Gheorghe de la Exatlon! E cutremurător ce se ascunde în spatele tricoului cu "Franco" purtat la testimoniale. Are legătură cu familia lui Pepe

Costin Gheorghe de la Exatlon a divorţat în secret! Acesta este secretul trist din familia Elenei Gheorghe! Numai câteva persoane l-au ştiut. Vezi cum se înţelege...

Horoscop 28 Noiembrie 2021: astăzi, Peștii primesc bani, Balanțele își rezolvă problemele

Doliu fără margini în România! A murit un mare actor. Îl știa lumea peste hotare

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Anunţ negru! A murit un actor genial din România. Avea doar 42 de ani și a cucerit Europa

Situație disperată pentru campionii României la rugby! „Nu știm când vom ajunge acasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies