Elena Gheorghe, videoclip de 5 stele în Turcia! Îndrăgita cântăreață arată fabulos în piesa ”Gura ta”!

Elena Gheorghe a lansat o melodie nouă, ”Gura ta”, iar clipul este unul  demențial

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

În primăvară, la Sala Palatului din Capitală, Elena Gheorghe și-a lansat, în cadrul unui spectacol grandios, cel de-al doilea album de muzica armânească! În mod așteptat, spectacolul a reprezentat un adevărat success artistă, motiv ca, în scurt timp, piesele cântate de ea să ajungă la inimile românilor și armânilor care se bucura de ritmurile muzicii la fiecare petrecere.

Acest lucru a determinat-o pe Elena să dea importanță celor mai apreciate melodii de către public, astfel încât a filmat deja două videoclipuri, iar, în viitorul apropiat, vor urma și altele. Ambele au fost realizate în orașul Cappadocia, un vis împlinit pentru artistă. 

Citeste si: Ernest, vacanță cu peripeții. Și-a pierdut copilul la lift: "L-am căutat tot hotelul"

Citeste si: Tristan Tate petrece cu femei goale la piscina vilei sale din Pipera! Vezi ce face fostul iubit al Biancăi Drăguşanu în timp ce ele se bronzează! FOTO

Citeste si: Fiul lui Gabriel Oprea îşi răsfaţă iubita sexy la un hotel de 5 stele de pe Costa del Sol! FOTO

“Am tot văzut poze de-a lungul timpului din Cappadocia și am fost fascinată de peisaje, culori, haine și tot ce înseamnă locația “Sultan Carpets”, acolo unde au avut loc filmările pentru melodia “Gura ta”. Mă uitam în poze și deja mă vedeam în mijlocul evenimentelor, îmbrăcată în ținuta vișinie și cu acel accesoriu  pe cap.....Și da, a fost de-ajuns să visez și uite că astăzi vă prezint realitatea suprinsă în videoclip. Am avut parte de o super echipă, mică, dar cu multă putere de muncă, mai ales că eram înconjurați de priveliști rupte din basme și un vibe care te ținea mereu proaspăt și cu zâmbetul pe buze, deși în trei zile, am dormit adunat maxim10 ore. Alături de mine au fost și doi din membrii familiei, bineînțeles soțul meu, care de 14 ani mă însoțește peste tot și sora mea, care este sufletul și amuzamentul oricărei deplăsari. Sper să vă încânte noul videoclip, iar piesa “Gura ta” să nu vă lase să stați jos nici măcar o secundă”, a spus îndrăgita cântăreață.

 

fara descriere

Elena Gheorghe surprinde cu nou clip! Piesa a cântat-o în premieră la nunta Adelinei Pestrițu!

Elena Gheorghe este in acest moment unul din cei mai ravniti și prezenți artiști la evenimente și petreceri private, săptămânal având cel puțin patru concerte. In weeend-ul ce tocmai s-a încheiat, artista a cântat și a încântat cu un show de zile mari invitatii la nunta anului, iar piesa “Gura ta” a fost cântată in premieră la petrecerea Adelinei Pestritu și a lui Virgil Steblea. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate