Fiul lui Gabriel Oprea îşi răsfaţă iubita sexy la un hotel de 5 stele de pe Costa del Sol! FOTO

Amicii au văzut că fiul lui Gabriel Oprea îşi răsfaţă iubita sexy.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că fiul lui Gabriel Oprea îşi răsfaţă iubita sexy. După ce a fost părăsit de Daniela Crudu, Oprea Jr s-a implicat, acum aproape două luni, într-o relaţie sentimentală cu o brunetă apetisantă, Davida. (vezi motivul pentru care fiul lui Oprea a donat sânge)

Citeste si: Fiul lui Gabriel Oprea se însoară cu femeia care l-a consolat după ce a fost părăsit de Daniela Crudu: “Sunt mândru să spun că acum am propria mea familie”

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: VIDEO | Percheziții la vila milionarului Micula! Fiului său, Victoraș, i se aduc acuzații extrem de grave

Citeste si: Fiul lui Gabriel Oprea îşi plânge unchiul general decedat acum 6 luni: „Încă te aştept să vii acasă ca un soldat care a plecat în misiune”

Fiul lui Gabriel Oprea îşi răsfaţă iubita sexy: “Te iubesc, sufletul meu pereche!"

Chiar dacă Gabriel este de puţin timp cu Davida, acesta a făcut un anunţ cu care a surprins pe toată lumea: “Nu credeam că lucrurile se puteau încheia astfel. Sunt mândru să spun că acum am propria mea familie”. “Te iubesc, sufletul meu pereche! Astăzi, mâine şi pentru totdeauna! Tu eşti familia mea”, a replicat iubita lui Oprea Jr. 

fara descriere

Fiul lui Gabriel Oprea îşi răsfaţă iubita sexy. Au plecat în prima vacanţă de când sunt împreună 

Nu mai e un secret că fiul lui Gabriel Oprea îşi răsfaţă iubita sexy. Zilele trecute, Oprea Jr şi Davida au plecat în prima vacanţă împreună, în staţiunea spaniol Estepona, de pe Costa del Sol. Ei s-au cazat la un hotel de 5 stele, acolo unde cea mai ieftină cameră dublă costă 500 de euro pe noapte.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate