Elena Iliescu a intrat în comă după ce născut! Are aceeași complicație pe care a avut-o și Andreea Bălan

Elena Ionescu a intrat în comă după ce născut la Maternitatea Giulești. Cel puțin așa i-au spus medicii soțului ei, care de o lună nu știe exact ce se întâmplă cu soția lui.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Elena Iliescu, o tânără de 35 de ani, a născut pe 19 mai la Spitalul Giulești, al treilea copil al ei. Soțul ei a fost anunțat abia a doua zi că are o fetiță sănătoasă, însă că soția lui este în stare gravă. După o altă zi, Ionuț Iliescu a fost chemat de urgență la maternitate. Și-a lăsat ceilalți doi copii mici în grija unei rude și s-a dus într-un suflet spital. Atunci a fost ultima dată când și-a văzut soția, timp de câteva secunde, când era transferată pe targă, inconștientă, la Spitalul Universitar. I s-a spus că e în comă!

Citeste si: O fostă concurentă de la Insulă este însărcinată! Prima fotografie cu burtica de gravidă

”De atunci, totul este un mister, nimeni nu ştie exact care este diagnosticul real. Ceea ce mă doare pe mine, ca soţ şi ca tată a trei copii, este de ce nu pot să intru să o văd. Bun, este pandemie, e situaţia asta care s-a creat, dar măcar fişa medicală sau epicriza de etapă, nu ni se dă nimic”, a spus soțul tinerei de 35 de ani, pentru Observator.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Elena Ionescu a suferit la naștere aceeași complicație ca Andreea Bălan

Se pare că Elena Iliescu a suferit aceeași complicație prin care a trecut și Andreea Bălan anul trecut. Surse din cadrul Maternității Giulești au susținut pentru Observator că diagnosticul a fost de embolie amniotică, o complicaţie care rareori poate fi atât prevenită cât şi tratată de către medici. Mai exact, în timpul naşterii, placenta se subţiază atât de mult încât lichidul amniotic ajunge în sângele mamei. Apoi, organele cedează rând pe rând. Evoluţia este rapidă şi duce la infarct, convulsii sau comă.

Citeste si: Andreea Bălan, din nou operată! Vedeta, nevoită să mai suporte cel puțin încă o intervenție chirurgicală DEZVĂLUIRI

Aceeaşi complicaţie a apărut şi la Andreea Bălan, în martie anul trecut, când a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetiţă a ei. Andreea Bălan a intrat în stop cardiorespirator şi a fost salvată în ultimul moment.

Se pare că în cazul femeii de la Maternitatea Giuleşti, lucrurile s-au complicat și aceasta a intrat în comă.

Citeste si: Andreea Bălan are noi probleme de sănătate! ”Îmi amorțesc degetele”

De ce soțul Elenei Iliescu nu a aflat însă date despre starea de sănătate a soției sale?

Reprezentanții spitalelor susțin că este vorba despre protecția datelor, iar informații nu au putut să dea pentru că ”soția n-a semnat acordul ca soțul să aibă acces la datele ei”. Așa că, bărbatul nu a reușit până acum să obțină nici măcar o adeverință de la spital, care l-ar fi ajutat să intre în concediu de îngrijire a copiilor, în condițiile are acasă o fetiță de 11 ani, un băiat de 4 ani, iar acum își va aduce de la maternitatea și cealaltă fetiță.

Abia după ce cazul tinerei care a născut și care este în comă a apărut la Observator, reprezentanții spitalului au luat legătura cu soțul Elenei Iliescu.

"Medici din secția ATI a S.U.U.B au stat de vorbă cu soțul pacientei și i-au explicat care este starea de sanătate a femeii, soțul pacientei a intrat în posesia documentelor pe care le solicitase prin Registratura Electronică a Spitalului Universitar de Urgență București și în cursul zilei de astăzi dumnealui a discutat din nou cu medicul curant al soției", a fost mesajul transmis de reprezentanții spitalului despre starea Elenei Iliescu, tânăra de 35 de ani, în comă după ce a născut. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Andreea Bălan face reguli pentru George Burcea, după despărțire. „Nu va putea lua la el fetițele”

Câți bani câștigă, cu adevărat, Andreea Bălan! Cântăreața a dat o lovitură financiară în anul în care a avut grave probleme de sănătate!

Ilie Năstase intervine în scandalul lui Brigitte Pastramă și fiul ei. Fostul lider ATP îi transmite un mesaj băiatului

Emily Burghelea continuă războiul cu foștii ei șefi, din vacanță! Ce a mai spus asistenta TV care și-a dat demisia în direct din cauza Vulpiței

Lovitură de teatru în cazul Caracal! Alexandra Măceșanu, răpită de un interlop apropiat Clanului Sportivilor? Dezvăluirile lui Gheorghe Dincă EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies