Elena Marin, secrete de familie! Cine este, de fapt, tatăl faimoasei de la Survivor România 2021? A antrenat zeci de campioni! Dezvăluiri exclusive

Elena Marin a moștenit abilitățile sportive dar și caracterul puternic de la tatăl ei, un om obișnuit cu marea performanță.

Elena Marin
Autor: Radu Constantin

In articol:

Elena Marin a fost mereu discretă în legătură cu familia ei, cu toate că ar fi avut cu ce se lăuda.

Ea a vorbit foarte rar despre părinții ei dar a izbucnit în plâns la Survivor, atunci când a primit un mesaj de la ei, după ce Faimoșii au câștigat jocul pentru comunicare.

Tatăl Elenei Marin este antrenor de lupte la Steaua

Puțină lume știe că tatăl Elenei Marin este maestru emerit al sportului și că și-a dedicat întreaga viață descoperirii de noi talente în lupte libere.

Tatăl Elenei Marin
Tatăl Elenei Marin este antrenor de lupte libere

Marian Marin, tatăl Elenei Marin, are 67 de ani, a absolvit Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport și lucrează de  mulți ani ca antrenor de lupte libere la grupele de junior și cadeți ai Clubului Sportiv Școlar Steaua. Lui i-au trecut prin mână mii de copii și a format mulți campioni, luptele libere fiind o disciplină de tradiție în România. În activitatea sa, tatăl Elenei Marin a câștigat probabil câteva sute de medalii prin elevii săi la competițiile la care aceștia au participat, inclusiv campionate naționale.

Citeste si: Acuzații grave în tabăra Războinicilor de la Survivor! Alin și Musty au ajuns la cuțite: "Asta e nesimțire"

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Elena Marin, descoperită de tatăl ei și trimisă la gimnastică

Tatăl Elenei este și omul care și-a dat seama de potențialul sportiv al fiicei sale și a îndreptat-o către gimnastică. ”Se antrena. Era foarte conștiincioasă în ceea ce făcea. Se ducea singură, se întorcea singură, se ducea la pregătire. În general, aveam bază pe ea și oriunde se ducea. E răzbunătoare, nu se lasă”, a povestit tatăl Elenei Marin.

Tatăl Elenei Marin
Tatăl Elenei Marin antrenează juniori și cadeți

Elena nu a ajuns să facă sport de performanță însă a descoperit dansul, iar acesta i-a schimbat viața.

La început a fost remarcată de Anda Adam, pentru care a dansat o perioadă, după care a trecut la Andreea Bălan, al cărei show-uri se bazează extrem de mult pe mișcări de dans acrobatic. Aici, Elena s-a simțit ca peștele în apă, iar în prezent este cea mai veche fată din trupa Andreei, având aproximativ 10 ani de spectacole alături de solistă.

Citeste si: Alexandra Stan, prima reacție după ce Zanni a spus că ea ar fi furat banana Elenei: ”Nu știu dacă o să mă creadă cineva”

Mama Elenei Marin: ”E foarte timidă și rușinoasă”

Mama Elenei Marin
Elena Marin, alături de mama ei, Dorina

Pe de altă parte, Elena este o tipă destul de timidă, cel puțin în viziunea mamei ei, Dorina. Aceasta crede că Faimoasa încă pătimește din cauza faptului că este prea cuminte și împăciuitoare. ”Este foarte timidă și foarte rușinoasă. Dacă cineva îi spune să se dea mai încolo, o face, chiar dacă e locul ei. E singurul defect al ei, preferă să nu deranjeze pe numeni. Se lasă pe ea pentru altul”, a spus mama Faimoasei.  

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dana Roba, atac dur la Faimosul Zanni! ”Să-i fie rușine”

Cătălin Moroșanu de la Survivor România, reacție nervoasă în Dominicană: „Mă jur că iau toată recompensa și o arunc în mare!” Jador: „Mironosițele astea nu ar fi gătit!”

Elena Marin de la Survivor a ajuns la capătul răbdării din cauza proviziilor furate. Alexandra Stan, luată în colimatoriu: „Nu ți-e rușine, măi, că te vede Dumnezeu?” Se lasă cu...

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

Bill Gates se pregătește de o super lovitură! Doar unul ca el s-ar fi putut la așa ceva. E vorba de o lupă gigantică

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Adio, mască de protecţie în aer liber! Toate detaliile despre vestea anului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies