Elena Merişoreanu, devastată după moartea lui Gabi Luncă! Mesajul cutremurător transmis de cântăreață: "Am fost şocată..."

Elena Merișoreanu este devastată de moartea artistei Gabi Luncă.

Elena Merişoreanu, devastată de moartea lui Gabi Luncă! Mesajul cutremurător transmis de cântăreață:
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Elena Merișoreanu este devastată de moartea artistei Gabi Luncă. Mesajul cutremurător transmis de cântăreață. 

Lumea muzicii este afectată, după ce trei artiști extrem de importanți s-au stins din viață. Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și, în urmă cu doar o seară, Gabi Luncă. Marea artistă avea vârsta de 81 de ani și era internată la spital, fiind infectată cu COVID-19. 

Citeste si: Ultimele imagini cu Gabi Luncă în viață! Artista a murit în urma infecției cu COVID-19

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

La scurt timp după ce anunțul dureros a fost făcut, Elena Merișoreanu a avut o primă reacție. Extrem de șocată de ceea ce se întâmplă în ultima perioadă, artista nu și-a putut stăpâni emoțiile și, cu ochii în lacrimi, a transmis un mesaj cutremurător.

"Nu pot să cred Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu și acum doamna Gabi. Am fost şocată când mi-aţi dat vestea. Câte inimi au bucurat oamenii aceștia, să aibă așa o moarte.

Doar cei care nu cred, care țin măștile pe jos, poate că ar trebui să meargă o zi în spital să vadă cum stau oamenii ăia (n.r

medicii) îmbrăcați și nu beau apă și nu merg la toaletă. Soțul meu a ieșit din spital și a zis că este îngrozitor pentru oamenii aceea care ne îngrijesc. I-a luat Dumnezeu așa de repede. Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace, să le facă drumul liniștit spre cer, că au făcut numai bine, au bucurat atâtea suflete pe pământul ăsta. Muzica lăutărească a stat pe mâinile acestor oamenii în gâtul lor, în sufletele lor curate și dragi.Doamna
Gabi era o persoană deosebită"
, a spus Elena Merişoreanu.

Gabi Luncă a murit

Vineri seară, în jurul orei 08.30, Gabi Luncă a murit, în urma infecției cu COVID-19. Interpreta de muzică lăutărească avea 81 de ani și era internată la Spitalul Judeţean Ilfov. Familia spera ca aceasta își revină și să se întoarcă, însă, din păcate, anunțul cel trist a fost confirmat de una dintre fetele artistei.

Elena Merişoreanu, devastată de moartea lui Gabi Luncă! Mesajul cutremurător transmis de cântăreață: "Am fost şocată..."
Gabi Luncă[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: ULTIMA ORĂ! A murit Gabi Luncă! Artista avea 81 de ani și era infectată cu COVID-19

"După 23 ani, din nou împreuă! Cântă împreună Celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viață întreagă! O să ne revedem...", a scris Rebeca Onoriu.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Fiica artistei Gabi Luncă, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale! S-a aflat de unde a luat virusul

Noi detalii despre starea de sănătate a cântăreței Gabi Luncă! Fiica artistei, declarații cutremurătoare: "Am auzit un geamăt și aparate care bipăiau""

Fiica artistei Gabi Luncă, primele declarații despre starea de sănătate a mamei sale: "Nu i-am spus că e vorba de COVID..."

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

Revine o emisiune super celebră din România! Extrem de mulți români o iubeau la nebunie

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Câte valuri de pandemie mai vin peste noi.Cine aruncă în aer toate previziunile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies