Elena Merișoreanu, întâmplare bizară în mall! A rămas fără bani în conturi din cauza unei datorii la ANAF din 1982!

Elena Merișoreanu a avut parte de o situație neplăcută într-un mall.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Elena Merișoreanu ”s-a trezit” fără bani, după ce i-a dat cardul fiicei pentru a face cumpărături într-un magazin din mall. Ajunsă la casierie, tânăra a înmânat cardul pentru a face plata, dar surpriza a fost și mai mare când a observat că a fost respins. Pare-se că artista Elena Merișoreanu a rămas fără bani pe card din cauza unei datorii la ANAF din 1982.

Citeste si: Doliu în radio! Un jurnalist radio a fost asasinat. A fost împușcat de 8 ori

„Iau cardul pe care nu l-am mai folosit de anul trecut din octombrie cu bani de la spectacole și plec cu nepoata acum câteva zile să mergem la cumpărături. Mergem la mall și am zis că iau de pe card, se duce, iar eu rămân în mașină. După câtva timp, mă sună „mamaie nu ai niciun leu, mamaie nu e nimic”. Închid mașina, îi spun că nu știe să umble, haideți să ne uităm”, povestește artista.

Citeste si: Soţul care a divorţat de Nicoleta Guţă nu are gânduri de împăcare cu manelista: “Urmează-ţi al vieţii drum, sunt alţii care visează la tot ce ai tu acum”

„În 1982 am vândut o mașină, nu e radiată. Acum 4 ani am primit o scrisoare în care mi-a zis să le fac o vizită la Fisc. Nici nu mai trăiesc oamenii ăia la care am radiat-o trebuie să scot din circulație, duerază până îmi deblochez conturile, dar nu le las banii nici daca mor, mai bine îi dau la niste copii”, a povestit Elena Merișoreanu, conform Libertatea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate