Soţul care a divorţat de Nicoleta Guţă nu are gânduri de împăcare cu manelista: “Urmează-ţi al vieţii drum, sunt alţii care visează la tot ce ai tu acum”

E clar că soţul care a divorţat de Nicoleta Guţă nu are gânduri de împăcare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Prietenii lui Ionică Băngală au aflat că soţul care a divorţat de Nicoleta Guţă nu are gânduri de împăcare. Cei doi s-au separat la începutul lunii decembrie, când Ionică a părăsit vila din Petroşani şi a revenit în casa sa din Braşov. (vezi cum a fost Ionică prins de mascaţi

Citeste si: Bomba anului în lumea manelelor! Salam, Guță și Minune vor să-și facă trupă împreună și să rupă toate topurile!

Citeste si: Ce elegantă este Nicoleta Guță! Manelista și-a surprins mama cu o ținută cool FOTO

Citeste si: Dezvăluiri de senzație! Cum o alintă Nicolae Guță pe Cristina, soția lui însărcinată! ”Vrăjitoareo!”

Soţul care a divorţat de Nicoleta Guţă nu are gânduri de împăcare. Ionică pare să nu sufere foarte mult

Dacă Nicoleta este afectată de despărţire, ea apărând foarte tristă în fotografiile de Sărbători ale familiei, Ionică pare să nu sufere foarte mult. El îşi petrece timpul alături de amicii săi şi se bucură din plin de statutul de bărbat liber.

fara descriere

Soţul care a divorţat de Nicoleta Guţă nu are gânduri de împăcare: “Ce au alţii nu contează" 

S-a aflat că soţul care a divorţat de Nicoleta Guţă nu are gânduri de împăcare după ce acesta a postat, recent, un mesaj cu trimitere clară la Nicoleta: “Ce au alţii nu contează, urmează-ţi al vieţii drum, sunt alţii care visează la tot ce ai tu acum”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate