Elena și Nicolae Ceaușescu, detalii picante din viața amoroasă. Cum făcea sex fostul conducător al țării a dezvăluit chiar el

Elena și Nicolae Ceaușescu ar fi avut o relație amoroasă palpitantă înainte de a fi căsătoriți. Fostul conducător comunist a făcut dezvăluiri uluitoare.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Nicolae Ceaușescu a menționat în chestionarul completat de el din februarie 1945 că a făcut sex cu soția lui, păzit de gardianul de la Jilava, notează Historia.

Citeste si: Corneliu Vadim Tudor a sfătuit-o pe Bianca Drăguşanu să îşi scoată silicoanele: “N-are nevoie. E o fată naturală”

Citeste si: Învață să slăbești cu celebrul Carlos L’Abbate! Ce înseamnă yogilates: ”Este o combinație între yoga și pilates, cu exerciții de meditație și mișcări pentru întărirea mușchilor”

Citeste si: Viitorul mire care a murit aseară în accident și-ar fi prevestit moartea. Mesajul postat pe Facebook cu puțin timp înainte de tragedie

Nicolae și Elena Ceaușescu, detalii picante din viața amoroasă. Cum făcea sex fostul conducător al țării a dezvăluit chiar el

Nicolae Ceasușescu a fost arestat pe vremea când partidul comunist funcționa în ilegalitate, dar nu a putut să reziste fără iubita sa și a găsit o modalitate prin care să înșele vigilența celor de la penitenciar.
Fostul conducător al României avea 23 de ani când a intrat la pușcărie. Pentru a găsi un moment de răgaz cu iubita sa, Elena, le-a spus milițienilor că are o durere de măsea și ar vea nevoie de îngrijiri medicale. Fostul conducător a povestit cum i-a mituit pe medici pentru a putea petrece puțin timp prețios cu aleasa inimii sale. Mai mult, cei doi au făcut amor într-o casă clandestină cu un gardian care stătea de pază la ușă. 

fara descriere
La rubrica sancțiuni de partid, Nicolae Ceaușescu a declarat un vot de blam și o „observare”.
„În timpul şederii la Jilava, obţinând posibilitatea să merg la Spitalul Militar pentru repararea danturii am făcut o mare greşală mergând împreună cu o tovă la o casă technică care erau nişte cunoscuţi de ai noştri”, a menționat Nicolae Ceaușescu.  
Unii cercetători declară că Nicolae Ceaușescu ar fi avut mai multe aventuri cu bărbați în perioada șederii în închisoare.

fara descriere

„Nicolae Ceaușescu a avut o viață amoroasă de ambe sexe. La Doftana se pare că a avut anumite aventuri specifice mediului carceral, unde erau numai bărbați. Anumiți martori ai acestor întâmplări au avut foarte mult de suferit pentru că știau multe lucruri. După ce Chivu Stoica s-a sinucis, sau așa se spunea, Ceaușescu ar fi deschis o sticlă de șampanie. Pe de altă parte el a fost omul unei singure femei, Elena Ceaușescu. Există mai multe răspunsuri la infidelitățile ei”, a spus Dan-Silviu Boerescu la un post de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate