Corneliu Vadim Tudor a sfătuit-o pe Bianca Drăguşanu să îşi scoată silicoanele: “N-are nevoie. E o fată naturală”

Corneliu Vadim Tudor a sfătuit-o pe Bianca Drăguşanu să revină la un look natural.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

In articol:

Corneliu Vadim Tudor a sfătuit-o pe Bianca Drăguşanu, în timpul unei emisiuni la Kanal D, să se bazeze pe calităţile naturale. În platoul emisiunii WOWbiz, de 1 decembrie 2014, politicianul a întâlnit-o pe Bianca, care a îmbrăcat un port tradiţional românesc. (vezi ce fac Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi la miezul nopţii)

Citeste si: Alex Bodi se plimbă ca şefii de stat prin Bucureşti! A beneficiat soţul Biancăi Drăguşanu de coloană oficială cu două motociclete de Poliţie? FOTO

Citeste si: Bianca Drăgușanu l-a prezentat pe Alex Bodi tatălui ei! Iată cum s-au fotografiat cei doi bărbați din viața divei

Citeste si: Afacerile Biancăi Drăguşanu sunt aproape de dezastru! Profitul s-a micşorat de trei ori, iar datoriile au crescut de aproape 25 de ori! Gaura financiară e uriaşă!

Corneliu Vadim Tudor a sfătuit-o pe Bianca Drăguşanu: "Sper să nu îşi mai facă nimic la buze" 

„I-am spus că sper să nu îşi mai facă nimic la buze. Să îşi scoată siliconul, că n-are nevoie. E o fată naturală. Câteva retuşuri a avut ea. Sper ca Bianca să devina mamă, să facă nişte copii cretini, nu ca ăştia care ne conduc acum. A, scuze, creştini, am vrut să spun”, a spus Vadim Tudor.

fara descriere

Corneliu Vadim Tudor a sfătuit-o pe Bianca Drăguşanu: "E greu să intri în mintea unei femei"

Vadim a comentat și pe marginea alegerilor sentimentale ale Biancăi Drăgușanu. „Bianca ar trebui să aleagă un bărbat. E greu să intri în mintea unei femei. Mi-e greu să intru în mintea Biancăi. Eu cred că o să găsească un bărbat care să suplinească ce nu au avut Victor și Botezatu. Nu te grăbi, fata tatii! Ai încercat și ai văzut că nu e nimeni ca mine”, a glumit politicianul care a decedat pe 14 septembrie 2015, la 65 de ani.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate