Elena Udrea are o afacere secretă cu taxiuri, din care ar scoate o grămadă de bani? „Cea mai sigură sursă de venit a Elenei Udrea, inclusiv pentru partidele de shopping de la Paris”

În presă s-a dezvăluit că Elena Udrea are o afacere secretă cu taxiuri.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

S-a aflat că Elena Udrea are o afacere secretă cu taxiuri. Fosta „Blondă de la Cotroceni”, aflată în Costa Rica de aproape un an, ar avea dividende la o importantă firmă de taximetrie, despre care ar exista informații că este cea mai sigură sursă de venit a Elenei Udrea, informează publicația Național. Sursa citată menționează că respectiva companie de taximetrie este o afacere derulată prin intermediari de către fostul ministru al Turismului. Mai mult, Național scrie că procurorii DNA nu s-au atins de această afacere fostului ministru, deoarece „conștientizează că totul până la bani, că altfel chiar s-ar deschide o „Cutie a Pandorei”, care nu ar mai putea fi închisă apoi de nimeni și de nimic”.

Citeste si: Ce face Adrian Alexandrov în timp ce Elena Udrea luptă pentru libertatea ei din Costa Rica! Foto

Citeste si: Elena Udrea, ieșire nervoasă pe Facebook: „Este o minciună, nu vă lăsați păcăliți”

Citeste si: Decizia drastică pe care a luat-o Adrian Alexandrov în afaceri! Logodnicul Elenei Udrea vrea să fie pe cont propriu în imobiliare!

Elena Udrea are o afacere secretă cu taxiuri. A fost acuzată că a primit mita de 900.000 de euro într-o geantă

„Pe tot timpul procesului Elenei Udrea, procurorii anticorupţie au ţinut-o langa cu acuza că, pe când aceasta era ministrul Dezvoltării ar fi primit mita o geantă cu 900.000 de euro, chiar în biroul său. Şi chiar dacă instanţa de judecată din câmpul tactic nu s-a arătat deranjată în vreun fel de inadvertenţa că în ziua incriminată Udrea chiar nu a fost la birou, rămâne totuşi marea întrebare de ce s-au chinuit atât procurorii Laurei Codruţa Kovesi cu întocmirea şi susţinerea unui astfel de rechizitoriu mai mult decat şubred…”, se mai scrie în ziarul Naţional. (vezi câţi bani cere Adrian Alexandrov pe vila din Corbeanca)

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate