Elena Udrea si-a lasat iubitul si a iesit "ca fetele" in oras! Ce personaj surpriza a insotit-o la... bere? VIDEO EXCLUSIV

In ultima perioada, blonda fatala a politicii romanesti a fost surprinsa in public aproape de fiecare data in compania iubitului.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

Zilele trecute insa, Elena Udrea a simtit nevoia sa se relaxeze la o gradina de vara. Fosta ministra a Turismului a ajuns la o terasa din zona de Nord a Capitalei cu masina personala, condusa insa de sofer.

Din peisaj lipsea Adrian Alexandrov, actualul partener de viata al femeii, dar de pe bancheta din spate a bolidului a coborat o doamna respectabila, nimeni alta decat Maria Veliceasa, mama Elenei.

Cele doua au simtit nevoia unei iesiri ca intre fete, iar prezenta soferului a fost justificata de faptul ca Elena si doamna Veliceasa au vrut sa se racoreasca prin intermediul unor tapi de bere, numai buni de stins canicula de afara.

fara descriere

Blonda fatala a politicii romanesti si mama ei au petrecut aproape doua ore agreabile, dupa care Elena s-a grabit sa-si lase mama acasa si sa revada cu iubitul ei

fara descrierefara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate