Elena Udrea şi Alina Bica bagă mâna adânc în buzunar pentru a plăti avocaţii! Sumele sunt colosale

Elena Udrea şi Alina Bica trebuie să bage mâna adânc în buzunar pentru a plăti avocaţii care se ocupă de ”cazul” lor.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Atât Elena Udrea, cât şi Alina Bica sunt nevoite să îşi plătească avocaţii cu bani foarte mulţi. Şi e vorba de câteva sute de euro, ci chiar de câteva mii de...dolari! Elena Udrea trebuie să scoată suma de 10.000 de dolari din buzunar pentru a-şi plăti avocatul, iar Alina Bica trebuie să aibă nu mai puţin de 15.000 de dolari, scrie digisport.ro.

Elena Udrea şi Alina Bica se află, în aceste momente, în închisoarea El Buen Pastor din San Jose, Costa Rica. Nu au condiţii strălucite, iar sistemul penitenciar este foarte strict.

Adrian Alexandrov are grijă de fiica lui şi a Elenei Udrea

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, are mare grijă de fiica lui şi a fostei blonde de la Cotroceni. Eva Maria se bucură în totalitate de atenţia tatălui ei, însă nu putem spune acelaşi lucru în legătură cu Elena Udrea, care se află în arest.

Iubitul Elenei Udrea a declarat că fiica a reuşit să-şi vadă mama în arest şi a început să plângă în hohote: ”Situaţia Elenei e una nefericită. Prima dată când am mers cu fetiţa la ea, în momentul în care a văzut-o, a început să plângă atât de tare încât mi-a sfâşiat sufletul. E foarte greu pentru că noi nu ne-am chinuit foarte mult să facem acest copil. Nu-şi poate imagina nimeni prin ce poate trece în momentul de faţă”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: