Elevă, bătută fără milă de un coleg de clasă, spre amuzamentul celorlați. Întreaga scenă revoltătoare a fost filmată și pusă pe internet

O elevă a fost filmată în timp ce era snopită în bătaie! Totul s-a întâmplat în timp ce colegii ei aplaudau!

Elevă, bătută fără milă de un coleg de clasă
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Imagini revoltătoare au apărut pe internet! O elevă a fost bătută fără pic de milă de un coleg! Totul s-a întâmplat în timp ce era filmată, iar restul elevilor se bucurau, râdeau și aplaudau. Incidentul de-a dreptul revoltător a avut loc la o şcoală din comuna Dobreşti, judeţul Argeş.

Citeste si: Ireal! Un băiețel de 7 ani a fost bătut cu bestialitate de tatăl unei colege! Învățătoare a luat parte la scandal

Scenele cutremurătoare au fost filmate chiar de elevi, acum câteva zile. Aceștia au început să se laude cu filmarea violent, care ulterior a ajuns nu doar în atenția profesorilor, ci și pe internet. Întreaga faptă a fost premeditată, ținând cont că pe imaginile respective se poate observa cum colegii fetei o așteaptă pe holul unității de învățământ, la intrarea într-o sală de clasă. Acolo fata a fost bătută fără pic de milă de un elev, în timp ce restul copiilor filmează.

Citeste si: Scene greu de privit! O copilă de 13 ani este snopită în bătaie de alte fete minore în stația de autobuz. Incidentul a fost transmis live pe Facebook!

Băiatul  încearcă să o lovească cu pumnul în față pe fată, moment în care aceasta se ferește, dar alunecă pe podeaua udă și cade. Apoi, elevul sare pe ea și începe să o lovească.

În tot acest timp, ceilalți copii se amuză copios și chiar aplaudă.

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Elevă, bătută fără milă de un coleg de clasă
Elevă, bătută fără milă de un coleg de clasă[Sursa foto: Captură foto]

În momentele respective, pe holul instituției de învățământ nu se afla niciun profesor de serviciu așa cum trebuie. Ba mai mult decât atât, elevii nu respectau nicio regulă pet imp de pandemie, ținând cont că muți nu aveau mască de protecție, iar alții o purtau sub bărbie.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş a demarat o anchetă în acest caz. Părinții fetei bătute au depus mai multe plângeri.

Elevă, bătută fără milă de un coleg de clasă
Elevă, bătută fără milă de un coleg de clasă[Sursa foto: Captură foto]

Reacția oamenilor legii

" În urma informațiilor apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

Polițiștii argeșeni desfășoară verificări cu privire la o stare conflictuală petrecută la o unitate de învățământ de pe raza localității Dobrești.

Din verificări s-a stabilit că starea conflictuală s-ar fi petrecut în data de 4 martie a.c., în pauză, între un băiat de clasa a VI-a și o fată din clasa a VII-a, elevi ai respectivei unități de învățământ.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, polițiștii Secției de Poliție Rurală Călinești desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe. Totodată, situația este monitorizată de  polițiștii din cadrul Biroului de Siguranță Școlară Argeș, care au planificat desfăsurarea de activități preventive cu elevii unității școlare, în colaborare cu reprezentanții Inspectoratului Scolar Județean Argeș", a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Veste teribilă pentru Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă! ANAF o execută silit pe bătrână! Averea Elizei e ca și pierdută! Dezvăluiri exclusive

Caz cutremurător! O copilă de 14 ani, cu probleme psihice, a fost violată de un tânăr cu câțiva ani mai mare

Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, a încercat să se sinucidă! Dezvăluiri cutremurătoare

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

Revine o emisiune super celebră din România! Extrem de mulți români o iubeau la nebunie

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Câte valuri de pandemie mai vin peste noi.Cine aruncă în aer toate previziunile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies