Stiri

Elevul care si-a agresat profesoara a fost pus in libertate. Instanta a decis punerea tanarului sub control judiciar

Paul Alin Valentin, elevul de 16 ani arestat perventiv pentru agresarea profesoarei, a fost eliberat. Instanta a decis punerea sa sub control judiciar.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Elevul care si-a agresat profesoara a fost pus in libertate. Instanta a decis punerea tanarului sub control judiciar
 
„Admite contestatia formulata de contestatorul inculpat Paun Alin Valentin impotriva incheierii nr. 1195 din 07 decembrie 2017, pronuntata in camera de consiliu de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Alexandria pe care o desfiinteaza si rejudecand: Respinge ca neintemeiata propunerea de luare a masurii arestarii preventive privind pe inculpatul Paun Alin Valentin, formulata de Parchetul de pe langa Judecatoria Alexandria. Dispune luarea masurii controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile, incepand cu data de 12.12.2017 pana la data de 09.02.2018”, se arata in solutia instantei.
 
 
Elevului ii este interzis sa  intre in localuri in care se consuma bauturi alcoolice si nu are voie sa detina, sa foloseasca sau sa poarte arme.
 
Mai multe pe stirilekanald.ro.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune