Ella, cum arăta înainte să se vopsească şi să-şi facă operaţii estetice? Imagini unice!

Ella, cum arăta înainte să se vopsească şi să-şi facă operaţii estetice! Imagini unice!

Distribuie pe:

Autor: G.C.

Ella de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai iubite concurente din emisiunea fenomen prezentată de Andreea Mantea. În prezent, frumoasa brunetă se află în România şi încearcă să-şi rezolve câteva probleme destul de delicate de sănătate. Ei bine, de când a ajuns pe plaiurile mioritice, protagonista noastră a petrecut foarte mult timp cu Jador, aceştia fiind surprinşi de câteva ori la cinematograf sau la cafenele.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, prima declaraţie despre legătura cu Alex Bodi! "Este un om drag..."

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Misterul planează însă, în continuare, când vine vorba despere relaţia lor, solistul afirmând că sunt doar prieteni apropiaţi, în timp ce cârcotaşii susţin că, din contră, ar forma un cuplu. Ella a fost, până acum, rezervată, ferindu-se să clasifice legătura pe care o are cu artistul. Cert este că protagonista noastră îl iubeşte foarte mult pe cântăreţ, după cum a afirmat, de altfel, cu sinceritate, şi în emisiune.

Fanii show-ului au fost întotdeauna curioşi să afle, însă, cum arăta şi cum se comporta Ella înainte să devină vedetă graţie participării la emisiunea Puterea Dragostei. Trebuie să mărturisim că ne-a fost destul de greu să vă satisfacem această curiozitate, bruneta fiind extrem de discretă când vine vorba despre aspectul ei fizic din trecut.

Pe Instagram avea doar câteva fotografii postate, înainte să intre în casă...După căutări mai atente am descoperit totuşi o imagine, de acum câţiva ani, cu superba tânără.

Vezi doar pe KFETELE.RO cum arăta Ella înainte să se vopsească, să-şi pună gene false, să-şi facă tratamente faciale şi operaţii estetice. Nici Jador n-ar recunoaşte-o! 

Galerie foto 
Citește și:

Puterea Dragostei 1 Octombrie: Andreea iese din emisiune după atacul băieților. George: „Ești zero!”

Akebono, mesaj emoționant pentru concurenții din casa Puterea Dragostei: „Aveți grijă de Aya! Așa firavă cum e ea...”

Lino Golden, imagine de pe patul de spital! Cum s-a fotografiat cântărețul la scurt timp după ce a ieșit din operație

Mirela Vaida, probleme cu copiii: „Din trei, doi sunt bolnavi!”

Andreea Antonescu, acuzații dure la adresa lui George Burcea, după intrarea în Ferma: „Trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies