Ella de la Puterea dragostei, declarații șoc despre părinții lui Jador! ”Ar trebui să îl lase să decidă singur în viață”!

Ella de la Puterea dragostei a vorbit în premieră despre părinții lui Jador, bărbatul de care s-a îndrăgostit iremediabil la show-ul amoros prezentat de Andreea Mantea

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Ella de la Puterea dragostei și Jador au trăit de mai bine de o jumătate de o poveste de iubire dificilă, cu suișuri și coborâșuri, pe care nimeni nu le-a înțeles. Mereu au trecut de la dragoste la ură, și invers, fără să se gândească la consecințe și au lăsat de fiecare dată ca mândria să primeze în fața sentimentelor.


In articol:

”Se potrivesc perfect! Ella este femeia ideală pentru Jador! Nu există altă persoană care să îi fi atras atenția bărbatului în casă. Este clar că la mijloc sunt sentimente și până la urmă, ambii vor ajunge la concluzia că dragostea primează și nicidecum orgoliul fără sens, dus la extreme”, au dezvăluit prietenii celor doi.

Ella de la Puterea dragostei a stat cu Jador în țară! ”Au fost nedespărțiți, au locuit ca doi porumbei” 

Din păcate, în show-ul moderat de Andreea Mantea, cei doi nu au ajuns la un consens, dimpotrivă, manelistul, după ce a spus despre Ella că o place mult pentru că este ”deosebită, foarte frumoasă, sensibilă și decentă”, a bătut în retragere, mai mult, a spus clar că nu își dorește o legătură amoroasă cu bruneta, întrucât nu poate avea deloc încredere în ea. ”Atunci când trec anii, sufletele şi caracterele sunt cele care rămân şi care contează într-o relaţie de durată, aşa cum visez eu să am. Nu spun că ea nu are un caracter frumos, doar că nu este compatibil cu al meu”, a vorbit clar concurentul de la Puterea dragostei.

Citeste si: Dezvăluiri din interiorul DNA. Ce anchete uriașe sunt în derulare. „Voi semna” - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Declarațiile celor doi s-au dovedit a fi doar declarații, căci, din câte se pare, ei nu pot unul fără celălalt! Drept dovadă, în săptămâna în care a stat în țară, Ella de la Puterea dragostei și-a petrecut timpul cu Jador în București. ”Au fost nedespărțiți, au locuit ca doi porumbei și, din câte se pare, relația este serioasă. Dacă se vor întoarce în casă, vor merge de mână”, au mărturisit amicii cuplului.

Citeste si: Ella a spus tot adevărul despre părinții ei. De ce nu i-a vizitat în ultima perioadă?

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” gol-pușcă printre bărbați. Nimeni nu l-a văzut așa

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, adevărul dureros despre părinții săi! De ce nu i-a vizitat în ultimele săptămâni

Ella de la Puterea dragostei, declarații șoc despre părinții lui Jador! ”Îi consider niște oameni deosebiți și îi respect din toată inima mea”

Dacă prietenii consideră că Jador și Ella formează o pereche frumoasă, orice ar fi, nu de același lucru pare a fi și mama artistului, cea care, de multe ori, a zis că își dorește pentru fiul ei o femeie cuminte, de casă, care să nu iasă deloc în evidență, gen Georgiana, tânăra ce a fost ani de zile cu băiatul său. Poate tocmai de aceea, oarecum scoasă din joc de familia cântărețului, Ella de la Puterea dragostei a dat declarații șoc despre părinții lui Jador. ”Eu îi consider niște oameni deosebiți și îi respect din toată inima mea. Totuși, dacă mi-ar permite, aș putea să le dau un sfat. Ar trebui să îl lase pe Jador să decidă singur în viață! Este pur și simplu părerea mea, și cu acest lucru, am zis tot”, a declarat frumoasa brunetă, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

DEJA Se ridică restricțiile! BUCURIE imensă pentru milioane de oameni

S-a aflat marele secret al Vivianei Sposub! Cine este fostul său iubit celebru, pe care a încercat să-l țină ascuns. Reacția lui George Burcea când a aflat

Ella de la Puterea dragostei, decizie șocantă! A renunțat la religia ei! ”Nu mai sunt pocăită!”! DECLARAȚII EXCLUSIVE

Jador și Mariana, moment intim în piscină! Dezvăluirile halucinante făcute de concurenta de la Puterea dragostei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies