Ella de la Puterea Dragostei, dezamăgită de purtarea lui Jador ”Eu îmi doresc…” DECLARAȚII EXCLUSIVE

La începutul sezonul 2 de la Puterea Dragostei părea că între Jador și Ella se înfiripă ceva, însă doar după câteva zile, tânărul a început să dea înapoi.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Mai mult chiar, Jador a început să o atace pe Ella, spunând despre aceasta că este mult prea grăbită să-i devină iubită, iar el nu simte că trebuie ca ei să fie împreună. Într-un final, Ella s-a declarat dezamăgită de comportamentul, dar mai ales de vorbele pe care Jador le-a spus în emisiune despre ea.

Într-o declarație dată în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Ella mărturisește cât de dezamăgită a fost de faptul că Jador nu a spus clar de la început adevărul și că ar avea în continuare sentimente pentru Simina.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, mărturisiri fierbinți despre Simina! ”I-am simțit buzele”

Citeste si: Puterea dragostei 23 iulie: Bogdan Mocanu recunoaște că încă mai are o relație cu Ana. Cum reacționează Bia

Citeste si: Jador, de urgență la spital, în Turcia! Concurentul de la Puterea Dragostei trece prin momente cumplite

”Nu mă așteptam ca Jador să aibă un astfel de comportament față de mine. Susține în continuare că este îndrăgostit de Simina, așa că-i doresc foarte multă fericire și să-și găsească liniștea. Eu îmi doresc să cunosc un alt băiat în casa de la Puterea Dragostei”, ne-a spus Ella despre Jador.

fara descriere

Jador a vorbit la Puterea Dragostei despre Ella

”E și vina ei, că ea m-a îndepărtat, într-un fel, de ea. Se comportă ca și cum ar fi fost cu mine într-o relație, și nu e cazul", a spus Jador. "Nu mai e nimic de zis, am înțeles totul", a mărturisit Ella, după ce a ascultat vorbele spuse de băiat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate