Ella de la Puterea dragostei, supărată și acum pe mama Daianei! ”Mă insultă”

Ella de la Puterea Dragostei susține că mama Daianei o insultă, după scnadalul pe care cele două concurente l-au avut în emisiune.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Ella a povestit la Puterea Dragostei că primește capturi de la fani, care îi arată mesaje de la mama Daianei în care aceasta o insultă. ”Mama Daianei mă insultă. Am mesajele, pot să le arăt”, a spus Ella în emsiunea Puterea Dragostei, spunând că este foarte supărată din acest motiv.

Daiana de la Puterea Dragostei s-a arătat imediat revoltată și a spus că Ella aduce în discuție un subiect vechi, pentru că mama ei a trimis acele mesaje în urmă cu ceva timp, când ele două erau în scandal.

fara descriere

”Încetează să mai vorbești de mama mea, nu mai aduce conversații de acum o lună, a trimis mesajele când noi două eram în scandal. Da, este adevărat. Mama a jignit-o pe Ella, când am avut scandalul cu ea. Eu am sunat-o pe mama și i-am cerut să înceteze”, a precizat Daiana de la Puterea dragostei, despre mesajele pe care Ella spune că le-a primit de la mama ei.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Denisa, prima reacție după ce Iancu Sterp s-a cuplat cu Ella de la Puterea Dragostei! ”Nu mă mai tagg-uiți, situația nu e așa cum pare”

Citeste si: Ramona lămurește misterul: Cât mai filmează la Puterea Dragostei

Citeste si: Moment emoționant la Puterea Dragostei! Mama lui Gabriel, sfaturi pentru toți concurenții: „Fiți ca frații și surorile!”

Mama Daianei intervine în scandalul fiicei ei cu Ella

După bătaia dintre Ella și Daiana, mama ultimei a intrat în direct prin telefon în emisiune și a atacat-o dur pe adversara fiicei sale.  Aceasta a acuzat-o pe Ella că a despărțit-o pe fata ei de Gabriel.  ”Să îți spun cu ce ai greșit? Păi nu știi cu ce ai greșit? Ești foarte tupeistă. Vrei să îți spun cuvânt cu cuvânt ce ai făcut sau ce? Nu mă enervez, dar văd că fata asta are impresia că vorbește cu voi acolo. Te simți împlinită că i-ai despărțit pe Daiana și Gabriel?”, i-a reproșat mama Daianei, Ellei chiar în emisiune.

fara descriere

După bătaia pe care a primit-o de la Daiana, Ella a primit susținere atât din partea familiei, cât și din partea fanilor ei, care au atacat-o pe Daiana pe rețelele de socializare, ba chiar au cerut descalificarea acesteia din emisiune pentru fapta sa. (Citeste continuarea ”Mama Daianei de la Puterea Dragostei, în război cu Ella”

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate