Ella de la Puterea dragostei, surprinsă cu mâna în zona intimă, în timpul emisiunii

Ella de la Puterea dragostei a fost surprinsă într-o ipostază rușinoasă chiar în timpul emisiunii.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Ella de la Puterea dragostei, surprinsă cu mâna în zona intimă în timpul emisiunii

Ella de la Puterea dragostei, surprinsă cu mâna în zona intimă

Ella este una dintre cele mai apreciate și votate concurente de la Puterea dragostei, care are grijă mereu să aibă apariții fără cusur în emisiune. Îi și reușește, dar chiar dacă încearcă să nu o gafeze, brunetei nu îi iese de fiecare dată, iar asta pentru că în emisiune concurenții sunt filmați multe ore și se mai întâmplă ca fetele și băieții să fie surpinși în ipostaze, putem spune, rușinoase.


In articol:

Ella de la Puterea dragostei, surprinsă cu mâna în zona intimă în timpul emisiunii

Citeste si: Andra Volos este însărcinată? Ce a apărut pe contul de socializare al fostei concurente de la Puterea dragostei

Citeste si: INCREDIBIL! Ce a putut să facă Jador în timp ce Simina își boteza copilul. Nimeni nu s-ar fi așteptat la un asemenea gest din partea lui

Citeste si: Puterea dragostei 21 iunie: Nu mai există cale de împăcare între Daiana și Gabriel. Conflictul se amplifică: „Iau foc când..”

Asta s-a întâmplat și în cazul Ellei, care zilele trecute a fost surprinsă într-o ipostază jenantă. Fără să își dea seama probabil, bruneta și-a atins zona intimă, iar momentul a fost surprins de camerele de filmat. Imaginile au făcut furori pe Internet. Internauții au prins momentul și au taxat-o pe frumoasa concurentă. 

Ella de la Puterea dragostei, surprinsă cu mâna în zona intimă în timpul emisiunii

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate