Ella recunoaşte, în premieră, legătura cu Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu: „E adevărat! E un om drag! Ne..."

Ella recunoaşte, în premieră, legătura cu Alex Bodi

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Ella de la Puterea Dragostei, prima declaraţie despre legătura cu Alex Bodi!  Bruneta a recunoscut că are o relaţie specială cu omul de afaceri!

Ella de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai iubite concurente din emisiunea fenomen prezentată de Andreea Mantea. În prezent, frumoasa brunetă se află în România şi încearcă să-şi rezolve câteva probleme destul de delicate de sănătate. 

Ei bine, de când a ajuns pe plaiurile mioritice, protagonista noastră a petrecut foarte mult timp cu Jador, aceştia fiind surprinşi de câteva ori la cinematograf sau la cafenele.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Misterul planează însă, în continuare, când vine vorba despere relaţia lor, solistul afirmând că sunt doar prieteni apropiaţi, în timp ce cârcotaşii susţin că, din contră, ar forma un cuplu. Ella a fost, până acum, rezervată, ferindu-se să clasifice legătura pe care o are cu artistul. Cert este că protagonista noastră îl iubeşte foarte mult pe cântăreţ, după cum a afirmat, de altfel, cu sinceritate, şi în emisiune.

Ceea ce ni se pare cu adevărat interesant este că surse din apropierea Ellei susţin că aceasta ar fi fost contactată de nimeni altul decât Alex Bodi, o veche cunoştinţă a ei. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu şi frumoasa Ella au prieteni comuni, la Cluj, şi au ţinut legătura.

Trebuie să menţionăm însă că între omul de afaceri şi concurenta de la Puterea Dragostei este vorba strict de o relaţie de amiciţie, sursele noastre precizând că Bodi nu a făcut, deocamdată, niciun pas interpretabil.

În urmă cu puţin timp, contactată telefonic de jurnaliştii kfetele.ro, Ella a vorbit despre prietenia strânsă pe care o are cu Alex Bodi.

Vezi în exclusivitate pe kfetele.ro ce a declarat Ella de la Puterea dragostei despre relația pe care o are cu Alex Bodi și s-a întâmplat între ei în ultimele zile, după ce omul de afaceri a divorțat de Bianca Drăgușanu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Alex Bodi crede că pandemia de coronavirus o să facă ravagii dacă pică internetul: „O să fie cele mai multe sinucideri din istorie!”

Alex Bodi a primit mesaje incendiare de la Bianca Drăgușanu, după divorț: "Mi-a trimis poze cu ea în anumite posturi, în lenjerie intimă"

Profeția sumbră făcută de Neti Sandu. Toți cei de la Pro Tv s-au speriat, dar s-a împlinit. Detalii zguduitoare din interior

Alex Bodi, declarație de dragoste pe rețelele de socializare: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul ca exiști”

Bianca Drăgușanu, implant de fese după divorț? Imaginile care dau de bănuit

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies