Ella și Iancu Sterp, împreună? ”În viața mea e cineva” Declarații ȘOC ale fostei concurente de la Puterea Dragostei

Ella de la Puterea dragostei și Iancu Sterp formează un cuplu? După ce apropiații i-au dat de gol, acum și Ella face declarații.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Ella si Iancu Sterp impreuna
Ella si Iancu Sterp ar putea forma un cuplu[Sursa foto: Captură KANAL D]


In articol:

În ultima perioadă au fost mai multe zvonuri conform cărora Ella și Iancu ar fi împreună. Asta pentru că Iancu a tot vizitat-o pe Ella acasă. Și deși multă vreme Ella a spus că între ea și Iancu nu este altceva decât o prietenie, apropiații spun altceva.

Zilele trecute, într-un live, Manuela Oprișiu, bună prietenă cu amândoi, a vorbit despre relația lor. ”Eu îmi doresc ca Ella să fie cu Iancu. Îl cunosc foarte bine pe Iancu de mult timp, îmi e prieten și îl iubesc. Îi cunosc foarte bine pe amândoi (n.red Ella și Iancu) și cred că s-ar potrivi foarte bine”, a spus Manuela despre relația dintre Ella și Iancu Sterp.

Ella de la puterea Dragostei
Ella de la Puterea Dragostei spune că în viața ei e un bărbat[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

Pe de altă parte, și Ella a mărturisit că este la început de relație cu cineva, dar nu a vrut să spună despre cine e vorba. Ea a mai spus o dată că totul s-a încheiat între ea și Jador. ”În viața mea este altcineva acum. Când vom considera noi, când voi considera eu, vă voi spune dacă e să fie ceva. Nu mai am nicio treabă cu Jador, nu voi mai avea în viața vieților mele”, a mărturisit Ella.

Citeste si: Jador a dat cărțile pe față! Tot adevărul despre unica lui iubire: ”O s-o iubesc toată viața mea”

Citeste si: Detalii neștiute ies la iveală despre relația dintre Ella și Jador. O prietenă a cântărețului aruncă bomba: ”Uită-l, că suferi degeaba”

Citeste si: Acum s-a aflat adevărul! Ea a fost, de fapt, prima femeie pe care Livian de la Puterea Dragostei a iubit-o!

Iancu Sterp relatie
Iancu Sterp se pare că are o relatie cu Ella[Sursa foto: Instagram]

Iancu Sterp a plăcut-o pe Ella de cum a văzut-o la Puterea dragostei

Iancu Sterp a plăcut-o pe Ella încă de când a ajuns la Puterea dragostei. Deși tânărul a făcut pași spre frumoasa brunetă, aceasta la momentul respectiv nu avea ochi decât pentru Jador. Și, deși la un moment dat părea că se înfiripă ceva între ei, Iancu  a ales-o la acel moment pe Denisa, frumoasa blondă cu care a și plecat de la Puterea dragostei.

Apoi, și Ella a mărturisit că regretă că nu a ăncercat să aibă o relație cu Iancu.   ”De ce îmi pare rău pentru Iancu? Dacă făceam pașii spre el, eu nu mai sufeream atât de mult după băiatul ăsta (n.red Jador). Nu făceam atât de multe greșeli, să am ce regreta. Principalul motiv ăsta a fost. Îmi pare rău...”, a mărturisit Ella chiar într-o emisiune Puterea dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Sora lui Babi Minune, relație cu un fost concurent de la Puterea Dragostei! Cum a fost Petruța surprinsă cu tânărul

VIDEO | Jador se pregătește să devină tătic! Ipostaza în care a fost surprins artistul l-a dat de gol!

Surpriză! Ligi de la Puterea dragostei vorbește despre Alex Bodi

Întâlnire de taină între fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua și o concurentă focoasă de la ”Puterea Dragostei”! Video

Florentina, iubita lui Livian de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre Bianca Comănici! Ce spune actuala despre fosta: ”Nu am nici..”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies