Ella și Iancu Sterp sunt împreună după Puterea dragostei? Ce spun apropiații despre ultimele lor întâlniri la București! "A vizitat-o acasă"

Ella și Iancu Sterp sunt împreună după Puterea dragostei? Apropiații celor doi susțin că finalista sezonului 2 și războinicul de la Survivor petrec foarte mult timp, doar ei doi

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Ella și Iancu Sterp sunt împreună după Puterea dragostei?
Ella și Iancu Sterp sunt împreună după Puterea dragostei?


In articol:

Ella și Iancu Sterp sunt împreună după Puterea dragostei? Surprize, surprize după Puterea dragostei! Dacă toată lumea se aștepta ca Ella țși Jador să lase în urmă problemele și să formeze din nou un cuplu, situația pare că s-a schimbat radical în ultimele două  săptămâni! Frumoasa brunetă și-a luat viața în piept, nu s-a mai gândit la manelist și la încercările eșuate de a fi cu el, și a ales să își îndrepte atenția către un om, care, pare, să fie tot mai aproape de ea cu fiecare zi ce trece.

Iancu Sterp, cu gândul la Ella de la Puterea dragostei
Iancu Sterp, cu gândul la Ella de la Puterea dragostei

Ella și Iancu Sterp sunt împreună după Puterea dragostei? ”Omul o place, este mai mult decât evident”

Surse din preajma Ellei susțin că, de ceva vreme, fosta concurentă de la Puterea dragostei i-ar acorda o șansă lui Iancu Sterp, războinicul de la Survivor cu care, în trecut, se vedea doar…prietenă. Drept dovadă, bărbatul a fost zărit de vreo câteva ori pe la casa în care femeia locuiește de la întoarcerea de la Istanbul. ”Toate drumurile lui Iancu duc la Ella atunci când el vine prin București, și vine cam des. A vizitat-o acasă! În plus, omul o place, este mai mult decât evident, iar ea a decis să nu se mai gândească deloc la Jador. Așa că, de ce nu ar încerca o altă variantă masculină?”, au comentat apropiații celor doi pentru WOWbiz.ro!

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Detalii neștiute ies la iveală despre relația dintre Ella și Jador. O prietenă a cântărețului aruncă bomba: ”Uită-l, că suferi degeaba”

Citeste si: Iancu Sterp, ipostaze fierbinţi, în piscină, cu o fostă concurentă de la Puterea Dragostei! Cine este tânăra cu pricina?

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, alături de doi bărbați celebri din România

Ella și Iancu Sterp sunt împreună după Puterea dragostei?
Ella și Iancu Sterp sunt împreună după Puterea dragostei?

Ella, motivul pentru care nu a fost cu Iancu Sterp în emisiune! ”Dacă făceam pașii spre el, eu nu mai sufeream atât de mult după băiatul ăsta”

Ella și Iancu Sterp sunt împreună după Puterea dragostei? Zvonurile au și o bază reală dacă ne gândim la faptul că Ella a vorbit foarte frumos, și chiar cu regret despre Iancu Sterp la Puterea dragostei, atunci când a realizat că mai bine alegea iubirea  lui decât să plângă după Jador. „De ce îmi pare rău pentru Iancu? Dacă făceam pașii spre el, eu nu mai sufeream atât de mult după băiatul ăsta. Nu făceam atât de multe greșeli, să am ce regreta. Principalul motiv ăsta a fost. Îmi pare rău...”, a mărturisit Ella în cadrul emisiunii, semn că totuși Iancu nu i-a fost indiferent.

Ella și Iancu Sterp sunt împreună după Puterea dragostei?
Ella și Iancu Sterp sunt împreună după Puterea dragostei?

Ella și Iancu Sterp sunt împreună după Puterea dragostei? Ce a spus femeia și despre relația cu mama Geta

Ella și Iancu Sterp sunt împreună după Puterea dragostei? Mai mult decât atât, Ella avea să vorbească și despre relația pe care o are cu doamna Geta, mama lui Iancu Sterp, femeia care are un cuvânt greu de spus în alegerile sentimentale ale băieților săi. ”Am o legătură specială cu dânsa. De altfel, pot să vă spun că am vorbit de foarte multe ori la telefon, ba chiar recent, mama Geta m-a sunat și m-a invitat acasă la Iancu, la Hațeg. Este o persoană deosebită, o respect, o îndrăgesc și cred că mă voi duce într-o zi acolo. Cam atât vă pot spune”, a dezvăluit Ella la emisiunea ”Totul despre Puterea dragostei!”, de la WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Citește și:

ULTIMĂ ORĂ! Ella, dezamăgită total de Jador în finala Puterea dragostei! ”Omul este foarte frustrat și, de multe ori, zice totul din frustrare!” Declarații incendiare exclusive!

S-A AFLAT ABIA ACUM! Ella a primit un mesaj secret de la Iancu înainte de finala Puterea dragostei!Ce i-a spus bărbatul cu doar câteva ore înainte de a concura pentru marele...

Horoscop Maria Sârbu. Ce ne aduc ultimele trei luni din an. Cum resimt zodiile relațiile în pandemie: între vindecare și traumă

INCREDIBIL! Emy Alupei nu îl iartă pe Iancu Sterp?Declarație șocantă! ”Să fie pregătit! Dacă mă supăr, iese urât!”

Ella de Puterea dragostei a spus totul despre Iancu! Ce a spus finalista emisiunii după ce lumea a acuzat-o că ar avea o relație cu el în ultima perioadă! ”Este adevărat că am...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies