Ellie White a scăpat de ridurile din jurul buzelor cu acid hialuronic: "Domnul doctor face minuni"

Ellie White a început anul cu o vizită la medicul ei estetician, Dr. Iancu Morad, în dorința de a rezolva o problemă estetică cu care se confruntă în special după ce a slăbit aproape 10 kilograme.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Deși are acum o siluetă cu care se poate lăuda, artista s-a pricopsit cu riduri destul de adânci în zona dintre nas și buze, denumită șanțul nazolabial. Este o problemă cu care se confruntă, de altfel, toate persoanele odată cu înaintarea în vârstă, însă, chiar și la vârste mai tinere, după procesul de slăbire.

Singura variantă eficientă, cu rezultate imediate, a fost ca medicul estetician Morad să îi injecteze în acea zonă acid hialuronic, substanță ce umple șanturile create și lasă în urmă o piele fină și netedă.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Dieta 10X10: slabeste in 10 zile 10 kilograme

Ellie White şi-a injectat ridurile cu acid hialuronic

“Trăim în secolul în care avem soluții pentru aproape orice. Doar să alegi ceea ce îți este potrivit și să apelezi la specialiști buni. După naștere și, în special, după ce am slăbit recent, au apărut riduri mai profunde între nas și buze. Nicio cremă nu ar putea rezolva situația, astfel că soluția a fost să apelez la medicul estetician Iancu Morad pentru a le umple cu acid hialuronic. Este o procedură care a durat doar câteva minute și nu a durut deloc. Domnul doctor Morad lucrează foarte fin și asta mi-a plăcut cel mai mult, pentru că sunt adepta intervențiilor făcute cu măsură, de medici pricepuți. Sunt foarte bucuroasă de rezultat", declară Ellie White.

Injectarea de acidul hialuronic este o procedură care se realizează rapid, are efecte spectaculoase, iar rezultatele se mențin până la 6 luni.

fara descriere

“Odată cu trecerea timpului, fiecare persoană pierde volum în zona fetei, iar așa apar aceste nedorite riduri de expresie. Cele din jurul ochilor și de pe frunte necesită injecții cu Botox, însă pentru cele din jurul buzelor recomand acidul hialuronic. Aceasta este o substanță naturală, care se resoarbe ușor, previne adâncirea ridurilor și oferă feței un aspect întinerit și proaspăt”, explică medicul estetician Iancu Morad.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate