Elodia: "M-am întors din vacanţă". Declaraţiile halucinante la 11 ani, după dispariţie. Sare în aer cazul avocatei dispărute

Au trecut 11 ani de când se discută despre dispariţia avocatei Elodia Ghinescu, dar misterul care planează asupra evenimentului nu s-a risipit nici acum.

Distribuie pe:

Ci din contră. Nu puţini sunt cei care au încercat să-i dea de urmă prin diverse mijloace. De curând, pe pagina unui site de socializare ce poartă numele Elodiei Ghinescu au apărut mai multe postări de-a dreptul halucinante. "M-am întors din vacanţă", aşa suna unul dintre mesajele pe care l-ar fi lăsat presupusa Elodia Ghinescu, relatează stirilekanald.ro .

Iar lucrurile nu se opresc aici.

Tot pe pagina de Facebook ce poartă numele avocatei dispărute apare o postare în care Elodia este într-o relaţie cu nimeni altul decât Cristian Cioacă. "Până când moartea vă va despărţi", a scris un internaut.

La scurt timp vine şi răspunsul aşa zisei Elodia. Scurt şi la obiect: "Ai dreptate, dragă". Un internaut mai curios şi mai la curent cu situaţia, îl întreabă pe cel care foloseşte identitatea lui Cristian Cioacă dacă a găsit-o pe Elodia. "Nu am fost pierdută, dragă", este răspunsul aceluiaşi cont de Facebook care poartă numele Elodia Ghinescu. 

Deşi declaraţiile sunt cel puţin şocante, cel mai probabil aceste două conturi sunt false şi sunt folosite de persoane care nu au legătură cu adevăraţii Elodia Ghinescu şi Cristian Cioacă. 

Ce s-a întâmplat 

Avocata Elodia Ghinescu a dispărut de acasă la sfârşitul lunii august 2007, însă Cristian Cioacă a anunţat dispariţia acesteia abia în 5 septembrie 2007, la solicitarea şefei lui.

În 2 iulie 2013, Cioacă a fost condamnat de Tribunalul Argeş la 21 de ani de închisoare pentru omor calificat şi la doi ani de închisoare pentru profanare de morminte. Sentinţa instanţei de fond a fost atacată cu apel de toate părţile implicate, respectiv de Cristian Cioacă, de mama şi fratele Elodiei Ghinescu, în calitate de părţi civile în dosar, şi de către procurori.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un nou caz Elodia? Probele găsite de anchetatori în casa manechinului care s-a spânzurat sunt incredibile!

Intamplare bizara in blocul in care locuia Elodia Ghinescu! Nimanui nu i-a venit sa creada ca s-a intamplat asta

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Se dau bani în plus de la stat. Cine va primi 90 de lei pe oră? Cîțu a decis

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

EvZ TV. Știri neconfirmate. Cultura susține economia

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies