Emily Burghelea ține în casă un tablou cu... Iulia Albu! Asistenta demisionară: ”Te divinizez în secret”

Emily Burghelea, asistenta demisionară a Mirelei Vaida, are în casă un tablou cu... Iulia Albu.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Emily Burghelea are în casă un tablou cu Iulia Albu. Emily Burghelea, asistenta care și-a dat demisia de la Acces Direct pentru a atrage atenia asupra viloențelor la care este supusă Vulpița din partea lui Viorel, este o mare admiartoare a Iuliei Albu. Atât de mare încât a luat o fotografiei a Iuliei și a transformat-o într-un tablou pe care îl ține în camera de zi.

Emily Burghelea are în casă un tablou cu Iulia Albu și găina pe cap

Emily Burghelea are în casă un tablou cu Iulia Albu. Emily Burghelea și-a prezentat casa în care locuiește într-un vlog pe Youtube, iar la un moment dat, fosta asistentă a dezvăluit că este o colecționare de rame foto. Sau de fotografii înrămate, depinde cum vreți s-o luați.

Una dintre rame avea în interiorul ei o fotografie cu Iulia Albu. Și nu orice fotografie ci una în care criticul de modă are celebra găină pe cap.  

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

”Ultima ramă dar nu cea din urmă este o poză cu Iulia Albu pentru că... Da, Iulia, dacă vezi asta, să știi că te divinizez în secret!... Și se potrivește foarte bine și poza cu rama. Vedeți, aici sunt niște păsărele, ea are găina ei în cap și oricum... îmi place super-mult de ea, lăsând gluma la o parte!”, a spus Emily Burghelea pe vlogul ei.

Emily Burghelea are în casă un tablou cu Iulia Albu! Ce au în comun cele două?

Emily Burghelea are în casă un tablou cu Iulia Albu. Emily Burghelea a fost, înainte de Acces Direct, concurentă la show-ul ”Bravo, ai stil!”, emisiune pe la care a trecut și Iulia Albu în calitate de jurată. Cele două au în comun pasiunea pentru modă, însă par să semene destul de bine și la caracter. Atât Emily cât și Iulia sunt genul de femei care spun lucrurilor pe nume, indiferent de consecințe.

Emily Burghelea a spus în direct că Vulpița este bătută de Viorel și că echipa Mirelei Vaida știe dar ascunde acest lucru, după care și-a dat demisia. Blonda riscă acum o amendă usturătoare pentru că a încălcat clauzele de confidențialitate de pe contractul ei, însă a anuțat că își asumă acest lucru.

Citeste si: Mirela Vaida, în stare de șoc! Ce a pățit vedeta din cauza Vulpiței? S-a întâmplat imediat după emisiune: „Nu mai aveți limite?”

Citeste si: Emily Burghelea s-a întors pentru ultima dată la fostul loc de muncă. Cum a fost surprinsă

Citeste si: E OFICIAL! S-a aflat cine îi va lua locul lui Emily Burghelea. Noua asistentă tv este una dintre cele mai frumoase cântărețe din România

Citeste si: E OFICIAL! S-a aflat cine îi va lua locul lui Emily Burghelea. Noua asistentă tv este una dintre cele mai frumoase cântărețe din România

Emily Burghelea are în casă un tablou cu Iulia Albu. De cealaltă parte, Iulia Albu a devenit îndrăgită de fanii ei pentru că nu s-a ferit să critice vedetele pentru lipsa lor de gust în ceea ce privește domeniul vestimentar. Acest lucru i-a adus însă și antipatii din partea personajelor pe care Iulia le-a criticat de-a lungul timpului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate