ȘOCANT! Emily Burghelea a renunțat la Exatlon ca să fie umilită de Mirela Vaida în direct! Fosta asistentă TV a fost la un pas de a pleca în Republica Dominicană! Avem toate detaliile

Emily Burghelea a avut șansa de a participa la Exatlon, însă până la urmă ea a a dorit să fie asistentă TV

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

În urmă cu două săptămâni, a explodat bomba pe micul ecran! Emily Burghelea a șocat o țară întreagă în momentul în care a decis să anunțe că își dă demisia în direct, cu riscul de a fi umilită de Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii. Însă, acest lucru nu a fost tot. Motivul plecării blondinei i-a lăsat pe toți cu gura căscată. În lacrimi, asistenta a spus în fața tuturor că Viorel o agresează pe Vulpița și că ea nu mai poate lua parte la mușamalizarea violențelor la care este supusă tânăra din Blăgești.

fara descriere
Emily Burghelea nu este speriată de amenințările foștilor șefi

Imediat a început războiul între ambele părți, pe de o parte Emily a fost acuzată că, de fapt, ea ar fi fost capul răutăților în ceea ce o privește pe Vulpița dincolo de platou, iar pe de alta, blondina a susținut că este amenințată și pusă la zid pentru o decizie personală.

”Nu o să îmi fie frică, am să mă duc cu toți în instanță. Nu mă sperie un telefon sau niște cuvinte spuse pentru a renunța la demersul meu...uman„, a spus Burghelea pe story-uri.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: VIDEO | Emiliana Burghelea, în atenția casei regale! Kate Middletone a postat o imagine cu frumoasa concurentă "Bravo, ai stil"

Citeste si: Emily Burghelea, noi amănunte tulburătoare despre demisia care a șocat o țară întreagă: „Să lucrezi atâta vreme într-un mediu...”

Citeste si: Gina Pistol a lămurit misterul inelului de logodnă. A cerut-o sau nu Smiley în căsătorie?

fara descriere
Emily Burghelea a renunțat la Exatlon ca să umilită de Mirela Vaida! S-a antrenat o lună?

În altă ordine de idei, puțini știu că pentru postul acesta de asistentă TV, Emily Burghelea a renunțat la multe alte oferte care ar fi putut să îi schimbe viața. Un proiect a fost cel legat de un film la Hollywood, însă nu s-a mai concretizat. Altul era chiar realizabil!

Surse apropiate frumoasei femei susțin că Emily Burghelea a renunțat la Exatlon ca să umilită de Mirela Vaida în direct un an mai târziu!!! Ele spun că fosta finalistă de la ”Bravo, ai stil” ar fi acceptat propunerea de a merge la Exatlon, la vremea respectivă, și chiar s-a pregătit aproape o lună pentru a face față pe trasee. Până la urmă însă, ea a decis că este mai bine să rămână în țară și să se reorienteze profesional!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate