Emy Alupei de la Survivor România 2020 l-a sărutat cu forța pe solistul de la Carla's Dreams! Faimoasa avea doar 17 ani la acea vreme

Faimoasa Emy Alupei de la Survivor România 2020 s-a făcut remarcată ca o tipă extrem de nonconformistă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Nu multă lume auzise de Emy Alupei înainte să ajungă la Survivor România 2020, însă acum o știe întreaga țară. Puțini știu însă că Emy muncește de mai bine de 4 ani să-și facă loc în showbiz. Încă de la 17 ani, concurenta din echipa Faimoșilor a dovedit îndrăzneală și nonconformism, cu toate că la acea vreme nu avea experiența scenei sau a studiourilor de televiziune.

fara descriere

Cert este că oriunde merge, Emy produce ”valuri”. Așa s-a întâmplat în 2016, la show-ul ”X-Factor”, acolo unde Emy a fost selectată de solistul trupei Carla's Dreams pentru a face parte din echipa lui. Vestea a dat-o pur și simplu peste cap pe Emy, care aproape că și-a pierdut controlul și a sărit pur și simplu pe cântăreț, încercând să-l sărute. Moldoveanul a avut prezență de spirit și s-a tras imediat, evitând în ultimul moment contactul cu buzele puștoaicei. ”N-am vrut, a fost din greșeală, a fost din greșeală!”, a râs Emy, în vreme ce Carla's, rămas făără cuvinte, s-a retras către pupitrul de jurat.

Citeste si: Declarații șocante ale mamei lui Iancu de la Survivor! ”Vrea nevastă virgină” Cine se încadrează în cerințele soacrei și... cine nu? Denisa vs Emy

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Elena Ionescu a primit oferte să pozeze nud, le-a refuzat, după care s-a cam răzgândit! Singurele imagini în care Faimoasa de la Survivor apare fără haine!

Citeste si: Ghiță s-a revăzut cu Grațiela după eliminarea de la Survivor România. Ce reproșuri i-a făcut aceasta faimosului?: „Ce am vorbit eu cu tine?”

Emy a făcut show la X-Factor, după care nimeni n-a mai căutat-o

fara descriere

Sala s-a ridicat în picioare, aplaudând, iar Horia Brenciu a glumit: ”Acum trebuie să-i fac din nou ficusul ăla de pe față”, a spus acesta, referindu-se la machiajul cântrețului de peste Prut. ”A fost de 17 ani jumătate”, a mai râs Brenciu.

fara descriere

Una peste alta, toată lumea a rămas impresionată de evoluția solistei dar și de duetul spectaculos pe care l-a avut cu solistul de la Carla's Dreams. Cum se întâmplă de obicei cu tinerii talentați care apar în show-uri de televiziune, nici un mare producător nu a mai profitat de calitățile fetei, iar acesta a încercat să-și facă un nume de una singură, pe Youtube. Marea lovitură a venit însă prin participarea la Survivor România 2020, acolo unde a ajuns până în fazele finale. 

fara descriere

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate