Episcopul Huşilor, Ignatie, infectat cu COVID-19. Cum se simte prelatul

Episcopul Huşilor, Ignatie, a fost diagnosticat pozitiv cu Covid-19. El a fost internat , miercuri seara, la Spitalul de Urgenţă „Elena Beldiman” din Bârlad, unitate suport COVID-19.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Episcopul Huşilor, Ignatie, are Covid-19
Episcopul Huşilor Ignatie


In articol:

Episcopul Huşilor Ignatie a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, după ce a prezentat mai multe simptome specifice infectării cu noul coronavirus. El a efectuat testul şi apoi s-a autoizolat până la aflarea rezultatului, potrivit Agerpres.

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Vaslui au demarat o anchetă epidemiologică, urmând să stabilească o serie de măsuri.

Citeste si: Declarații uimitoare făcute de starul care s-a despărţit de soţie pentru a se cupla cu nepoata ei. „Am înșelat-o întreaga căsnicie”

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Tânăr de 17 ani, dispărut fără urmă! Bruce Lee a fost văzut ultima dată în urmă cu 3 zile, iar de atunci familia îl caută neîncetat!

Citeste si: Nelu Tătaru îndeamnă oamenii să se vaccineze. Ministrul Sănătății trage un semnal de alarmă: „Gripa sezonieră va şubrezi organismul”

Luni, 7 septembrie, Episcopul Huşilor a săvârşit slujba Vecerniei Mari şi a Litiei în Parohia Bârzeşti, Protopopiatul Vaslui. Cu prilejul vizitei pastorale la Bârzeşti, Ignatie a sfinţit şi izvoarele de apă captate la marginea localităţii, precum şi casa de prăznuire a parohiei, arată site-ul Episcopiei Huşilor.

Episcopul Huşilor, îngrijorat că pandemia ar putea închide bisericile

Încă de la debutul pandemiei COVID-19, Episcopul Huşilor a iniţiat mai multe campanii de strângere de fonduri şi echipamente medicale pentru spitalele din judeţul Vaslui.

Ierarhul a îndemnat atunci oamenii să respecte recomandările primite de la medici, dar şi să fie mai atenţi, mai disciplinaţi cu ei înşişi. „Putem folosi momentele dificile prin care trecem în viaţă pentru a ne repoziţiona faţă de propriul suflet şi faţă de ceea ce dă valoare vieţii”, spunea acesta.

Episcopul Huşilor mărturisea totodată că este îngrijorat de criza sanitară care ar putea închide bisericile. „Ne este frică de faptul că vor fi închise bisericile, pentru că încă nu am zidit consistent şi conştient biserica din inimile noastre”, spunea ierarhul. Totuși, el a precizat că epidemiologia’ nu va distruge Ortodoxia”.

 

Urmatorul articol
Citește și:

Bătrână de 89 de ani bătută și jefuită de o adolescentă de 17 ani. Un polițist aflat în timpul liber a intervenit la timp

Livian de la Puterea Dragostei și-a șocat fanii! Fotografia cu noua iubită i-a oripilat: „Vreți să păreți hot, dar...”

Ce trebuie să faci imediat după ce visezi o persoană dragă care a murit

Povestea șocantă de viață a Larisei. Violată de tată, măritată cu forța de mamă și traficată de propriul soț: „Eu din cap până-n picioare sunt o traumă în totalitate”

Mită electorală, la Jilava! Pentru 200 de lei, riscă ani grei de închisoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies