Episod NOU Fiica Ambasadorului, luni, 17 ianuarie 2022. Detalii în avans: Sancar află adevărul despre evenimentele din trecut

Ce se întamplă astăzi în serialul Fiica ambasadorului: Isabel evita să-i împărtășească lui Sancar adevărul despre trauma prin care a trecut Nare.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Noi evenimente menite să ne țină în suspans se petrec în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, într-un nou episod din serialul turcesc ”Fiica ambasadorului”.

Episod NOU "Fiica Ambasadorului", luni, 17 ianuarie 2022

O nouă serie de evenimente imprevizibile, pline de tensiune, se petrec, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din “Fiica ambasadorului”, la Kanal D.

Citeste si: Erhan Alpay, actorul care îl interpretează pe Akîn, în “Fiica ambasadorului”: “Nu îmi este foarte frică pentru mine, dar mi-e frică pentru ei…”

Episod NOU Fiica Ambasadorului, luni, 17 ianuarie 2022

Episod NOU Fiica Ambasadorului, luni, 17 ianuarie 2022

[Sursa foto: KANAL D]

Sancar nu se lasă până când nu află adevărul despre evenimentele din trecut, petrecute în noaptea nunții, atunci când Nare a făcut gestul extrem (a încercat să se sinucidă – n.r). Sancar a aflat despre prietena lui Nare, Isabel, și este sigur că aceasta cunoaște trecutul fostei lui iubite. Cum Isabel lucrează în cadrul Centrului de Reabilitare, din Elveția, acolo unde a fost internată Nare, după tentativa de suicid, Sancar pleacă de urgență acolo, pentru a afla adevărul.

Isabel evita să-i împărtășească lui Sancar adevărul despre trauma prin care a trecut Nare, însă bărbatul nu renunță.

Dorința de a afla adevărul despre ceea ce s-a întâmplat cu Nare, îl face pe Sancar să fie de neoprit în demersurile sale.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Sancar află niște lucruri teribile de la Isabel, în ceea ce o privește pe fosta iubită, iar sentimentul de vină îl compleșește.

În mod neașteptat, Sancar îl întâlnește, la Centrul de reabilitare, pe Akin. Evenimentele capătă intensitate maximă intre cei doi dușmani de moarte…

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din “Fiica ambasadorului”, la Kanal D.

Citeste si: Cum arată Müge din serialul Fiica ambasadorului, fără machiaj! Iată câți ani are celebra actriță Esra Kızıldoğan și cum arată în realitate!

Episod NOU Fiica Ambasadorului, luni, 17 ianuarie 2022

Episod NOU Fiica Ambasadorului, luni, 17 ianuarie 2022

[Sursa foto: KANAL D]

Gonca Cilasun, Halise din serialul fenomen “Fiica ambasadorului”

Gonca Cilasun, talentata actriță care dă viață personajului Halise Efeoglu, din serialul “Fiica ambasadorului”, difuzat de Kanal D, interpretează foarte credibil un personaj care trezește în rândul fanilor reacții virulente în social media. Nu de puține ori, Gonca a fost apostrofată de persoane care o identificau cu femeia dură din îndrăgita producție.

Citeste si: Ce fac Neslihan Atagul și Engin Akyürek, la un an de la încheierea filmărilor pentru serialul Fiica ambasadorului! Iată în ce proiecte noi au fost cooptați celebrii actori!

Halise Efeoglu, personajul interpretat de Gonca Cilasun, este mama dominantă care încearcă să controleze viața fiului său, Sancar, dar și a celorlați, iar actrița recunoaște că are câteva lucruri în comun cu rolul pe care îl interpretează în serialul "Fiica ambasadorului”.

"Pot spune că sunt aproape la fel de bună la treburile casnice ca și Halise. Și eu îi protejez pe cei dragi, este adevărat că nu cu aceeași înverșunare ca Halise. Sunt convinsă că în adâncul sufletului ei această femeie are un fond bun și mă identific cu această latură sensibilă. Dar acest rol a însemnat foarte mult pentru mine, pentru că mi-ar plăcea să fiu la fel de puternică, rezistență și hotărâtă ca ea. Și pentru mine, ca și pentru acest personaj, este foarte important să înfrunt demn viața și provocările ei",  a adăugat Gonca Cilasun.

Talentată actriță a debutat în actorie în urmă cu zece ani și se mândrește cu numeroase roluri în filme și seriale de televiziune, care i-au adus recunoașterea publicului și a specialiștilor, astăzi ea făcând parte din “elita” actorilor turci.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies