Episod NOU ”Mă numesc Zuleyha”, joi, 12 mai 2022. Detalii în avans: Betul își dorește să devină soția lui Fikret

Ce se întamplă astăzi în serialul ”Mă numesc Zuleyha”: Hakan plănuiește răzbunarea împotriva familiei Yaman.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Noi evenimente menite să ne țină în suspans se petrec în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, într-un nou episod din serialul turcesc ”Mă numesc Zuleyha”.

Episod NOU ”Mă numesc Zuleyha”, joi, 12 mai 2022

Întâmplări pline de neprevăzut se petrec, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Pentru Zuleyha zilele trec tot mai greu, iar problemele legate de afacerile familiei, pe care le întâmpină zi de zi, sunt mai anevoios de depășit, fără suportul soțului ei, Demir.

Citeste si: Cine sunt cele mai frumoase și bogate actrițe din serialele turcești. Top 4 vedete care au cucerit lumea întreagă

Citeste si: Cu ce probleme se confruntă Hande Soral înainte să devină mamă. Umit din serialul Mă numesc Zuleyha le-a povestit totul prietenilor de pe instagram: „Am început să observ unele pete”

Citeste si: „La sfârșit, din cutie, fiul meu să...” Monica Tatoiu, despre ultima sa dorință în viață!- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Zuleyha este foarte neliniștită si din cauza incidentului cu Ayla, alias Umit, mai ales ca aceasta este de negăsit după altercația celor două femei. Zuleyha nici nu bănuiește ce lucruri teribile urmează sa i se întâmple, din cauza problemelor cauzate de fosta amanta a lui Demir.

Hakan Gümüşoğlu, cunoscut sub numele de Mehmet Kara, cel care a fost și asociat în afaceri cu Demir, așteaptă momentul oportun pentru a-și face, oficial, apariția in elita Cukurovei. În colaborare cu partenerul sau Cano, Hakan plănuiește răzbunarea împotriva familiei Yaman, el considerându-l vinovat pe Demir de moartea fratelui său.

Betul are mari planuri de viitor. Tânăra avocata așteaptă cu nerăbdare momentul in care va deține întreaga avere a familiei Yaman, și face demersuri puternice în acest sens.

Totodată, Betul își dorește să devină soția lui Fikret, spre surprinderea mamei sale, Sermin.

Nu ratați, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “ Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Cine este Sevda Çağlayan din serialul Mă numesc Zuleyha?

Nazan Kesal s-a născut în anul 1969, în orașul Manisa, acolo unde a absolvit școala primară și liceală. Ulterior aceasta a absolvit studiile superioare la Universitatea Izmir Dokuz Eylul, unde a studiat Facultatea de Arte Plastice, secția Actorie în 1991.

Citeste si: Episod NOU ”Mă numesc Zuleyha”, vineri, 29 aprilie 2022. Detalii în avans: Demir suferă în tăcere

După încheierea studiilor, Nazan Kesal s-a stabilit în Istanbul, unde a început să joace teatru pe scenă Teatrului de Stat. Între 1996 și 2004, a lucrat că actor și regizor la Direcția Generală a Teatrelor de Stat din Diyarbakir. Numită la Teatrul de Stat din Bursă la începutul anului 2004, artista a lucrat și în ansambluri private precum Teatrul Ankara Sanatevi, Teatrul Oglindă, Teatrul Istanbul, Centrul de Artă Diyarbakir.

Peste ani acesta a obținut și diplomă de Master în cinema și televiziune al Universității Beykent. În anul 1992 a jucat primul ei rol într-un film de cinema, iar un an mai târziu, aceasta a jucat și în primul serial turcesc. În anul 2020, Nazan Kesal a fost cooptată să joace în sezonul al treilea al serialului Mă numesc Zuleyha, în rolul Sevda, care i-a adus cel mai recent succes în carieră. Citește continuarea pe  kanald.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Kanal D, locul I în audiențe cu serialul turcesc “Mă numesc Zuleyha”, la nivelul întregii țări și la orașe

Kanal D, primul loc în audiențe cu serialul turcesc “Mă numesc Zuleyha”. Aproape 2 milioane de fani au urmărit aseară serialul preferat

Episod NOU ”Mă numesc Zuleyha”, joi, 28 aprilie 2022. Detalii în avans: Ayla, la limita disperării

Zodiile câștigătoare ale lunii Iulie. Vor avea parte de reușite mari și importante

Vestea serii despre Monica Pop! Ce s-a întâmplat cu celebrul medic (VIDEO)

Jador, de urgență la spital! Artistul a avut nevoie de perfuzie la primele ore ale dimineții

Calendar Ortodox, 29 iunie. Sfinții Petru și Pavel, ocrotitorii celor lipsiți de libertate. Ce nu-i bine să faci astăzi

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies