"Erau șanse să nu mai fiu!" Narcisa Suciu a văzut moartea cu ochii! I s-a făcut rău în aeroport și a ajuns direct pe masa de operație. Mihai Mitoșeru a fost martor la nefericitul eveniment: "M-a ajutat să mă târăsc pe acolo"

Artista a trecut printr-o operație complicată, după ce a aflat în ultimul moment că are apendicele perforat.

Autor: Roxana Ștefania

In articol:

Narcisa Suciu a trecut prin momente cumplite în urmă cu câteva zile, când i s-a făcut rău în aeroport. Artista a crezut inițial că este ceva de moment, însă starea i s-a agravat și a cerut ajutorul medicilor.

Când a ajuns la spital, cântăreața a trecut printr-un șoc, căci doctorii au băgat-o de urgență în operație.

Citeste si: Fiica Narcisei Suciu, vestita in Finlanda pentru frumusetea si talentul ei!

Narcisa Suciu: "Mi-a fost foarte rău, Mihai Mitoșeru m-a ajutat să mă târăsc pe acolo, prin aeroport!"

Narcisa Suciu a fost la un pas de tragedie în urmă cu câteva zile. După ce a susținut un concert lângă Baia Mare, artista a plecat spre București, acolo unde a participat la festivalul de Folk de la Chitila. Înainte de a prinde avionul spre Capitală, însă, cântăreața a început să se simtă rău.

Cel care i-a dat o mână de ajutor a fost chiar Mihai Mitoșeru, care era prezent și el în aeroport. Văzând că nu își revine, Narcisa Suciu a apelat la ajutorul medicilor, după spectacolul de la Chitila.

A mers la spital și a făcut o serie de analize, iar medicii au decis să o bage de urgență în operație: "Am avut cântare lângă Baia Mare și de acolo am venit la București pentru că a fost festivalul de Folk de la Chitila, am cântat în Baia Mare sâmbătă, la Chitila Duminică. Sâmbătă noapte am început să mă simt rău, duminică dimineața m-am simțit foarte rău, am vomat, am avut frisoane, mi-a fost foarte rău.
Am plecat cu o mașină de la Baia Mare, cu fratele meu, spre Cluj unde aveam bilet să zbor la București, am vomat în mașină, am ajuns în Cluj, am vomat și acolo în aeroport. Din fericire, m-am întâlnit acolo cu Mihai Mitoșeru, m-a ajutat să mă târăsc pe acolo prin aeroport și îi mulțumesc tare mult, nu știam ce am, doar că mi-era foarte rău.

Citeste si: „Iată definiția perfectă pentru neam prost”. Mihai Morar, reacție dură la adresa lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Care a fost motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu? Iată ce a spus designerul despre soţia lui- bzi.ro

Citeste si: Narcisa Suciu și-a publicat cartea. „Din durerea profundă a apărut acest proiect”, declară cântăreața

În avion am primit o pastilă de la stewardesă, era o pastilă de rău de mișcare, am adormit. În Chitila am ajuns la o cameră pe care o aveam lângă cântare. Acolo am primit ajutor de la o asistentă, niște injecții, pastile, am adormit și m-am trezit pe seară, dar nu am crezut că pot să cânt. Până la urmă am zis că o să mă duc să cânt totuși vreo trei piese. Una peste alta, luni am ajuns la spital, nu mai puteam, am ajuns la un spital despre care știam că are cameră de gardă, mi-au luat analizele, am făcut CT și după a venit un domn, un chirurg care mi-a spus că ar trebui să intrăm în operație acum, că e urgență de grad 0, în cazul în care mă grăbesc s-ar putea să nu iasă și dacă nu mă grăbesc s-ar putea să fie prea târziu.", a povestit Narcisa Suciu, pe contul personal de Facebook.

Narcisa Suciu operație

Narcisa Suciu

[Sursa foto: Captură video]

"Operația că a fost foarte urâtă, erau șanse să nu mai fiu"

Narcisa Suciu a vorbit și despre diagnosticul pus de medici. Artista a dezvăluit că a fost la un pas de tragedie, căci în momentul în care a ajuns la spital intrase în septicemie din cauza faptului că avea apendicele perforat: "Aveam un apendice perforat, explodat, practic tot abdomenul meu era un puroi. M-am trezit din operație, mi-au zis oamenii că operația că a fost foarte… urâtă, că erau șanse să nu mai fiu, că a durat vreo 4 ore și că începem tratamentul. Așa că în ultimele zece zile au am fost în spital, există însă premise să merg acasă, analizele mele arată mai bine, am început să prin culoare în obraz, în condițiile în care, practic, lunea trecută… murisem.

Am fost în septicemie, după operație analizele mele arătau foarte rău, indicele de septicemie era foarte mare, asta marți dimineața, după operație, miercuri deja valoarea asta se înjumătățise, joi tot așa, dar cred că am băut pe venă litri de antibiotice, plus calmante și antiinflamatoare, branule peste tot.", a mai povestit Narcisa Suciu.

Narcisa Suciu în stare critică

Narcisa Suciu

[Sursa foto: Captură video]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce casă cochetă are Narcisa Suciu în Finlanda! FOTO

Modul fabulos in care Narcisa Suciu si-a cunoscut sotul finlandez: "M-a abordat pe o insula stranie, avea toate insemnele unui vampir! Stiu ca eu i-am zis: Eu sunt chiar...

Narcisa Suciu despre bunicul ei: "A fost singurul preot greco-catolic care avea voie sa faca exor­cizari!"

Urmează o zi cu decizii importante care vor influența viața zodiilor în bine

CASA DE PENSII a făcut anunțul chiar în această SEARĂ! Este informația momentului pentru milioane de români

Logodnica lui lui Culiță Sterp, veste emoționantă: „Abia aștept să ne cunoaștem”

Autostrada Arad-Nădlac, subiect de glume. Panourilor de informare sunt mai degrabă ghicitori. Foto

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies